Skip to main content
7. marts 2024

Meng Bolig & Erhverv flytter i nye lokaler

Efter 10 år med adresse i Sankt Nicolai Gade har ejendomsmæglervirksomheden Meng Bolig & Erhverv besluttet at sætte en ny kurs.

Af: Isabella Ravn | Foto: Meng Bolig & Erhverv

Meng Bolig & Erhverv har truffet en beslutning om at forlade deres nuværende lokaler og flytte virksomheden til nye omgivelser. Den nye adresse hedder Tinghusgade 43, hvor de skal være en del af kontorfællesskabet Work2gether.

En velovervejet beslutning 

Der er mange ting, der ligger til grund for beslutningen om at flytte deres ejendomsmæglerbutik. Det bunder først og fremmest i, at behovet for store lokaler ikke det samme mere.

Det er nemlig blevet klart, at meget af deres arbejde sker digitalt. Når der ikke køres ud på en salgsvurdering eller en fremvisning, foregår mange af virksomhedens aktiviteter online, ligesom kundemøder sjældent finder sted på kontoret, men klares hos kunderne.

Men også det brede netværk, virksomheden får på deres nye adresse, har været en del af overvejelserne, da både Jens-Erik Meng og Susanne Rabjerg prioriterer netværksarbejde højt.

En kop kaffe 

Flytningen betyder ikke, at kunder og samarbejdspartnere ikke stadig kan komme forbi til en kop kaffe. På den nye adresse får virksomheden, udover egne kontorlokaler, adgang til flere hyggelige mødelokaler og husets café.

De gamle lokaler er nu sat til salg for en pris, der lyder på 2.350.000 kroner, og virksomheden regner med at være flyttet i de nye lokaler i løbet af marts måned. Læs mere om de ledige lokaler her.

Skal Meng Bolig & Erhverv hjælpe dig med din flytning?

Selvom ejendomsmæglerfirmaet får travlt med deres egen flytning, hjælper de også gerne dig med at finde din nye bolig.

Med deres store erfaring og unikke lokalkendskab vejleder Meng Bolig & Erhverv dig hellere end gerne. Både med køb og salg af ny bolig. Kontakt dem i dag på tlf. 60 22 57 00. Du kan tilmelde dig deres køberkartotek her.