Skip to main content
26. oktober 2023

Mød GROHE på Bolig Mad Design-messen: Sort er det nye sort

Der er fokus på de aktuelle temaer hygiejne, eksklusivt design og fleksibel boligindretning, når GROHE stiller op på Bolig Mad og Design messen i Odense 27.-29. oktober.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA GROHE

Der er fokus på de aktuelle temaer hygiejne, eksklusivt design og fleksibel boligindretning, når GROHE stiller op på Bolig Mad og Design messen i Odense 27.-29. oktober.

Med vinter og smittesæson for døren er der al mulig grund til at atter at sætte fokus på Sundhedsstyrelsens anbefaling til sensorstyret og kontaktløs betjening som et vigtigt middel til at forebygge smitte.

Derfor har GROHE valgt at lancere den berøringsfrie betjeningsplade til toilettet, Tectron Bau E, som en af attraktionerne, når Bolig Mad og Design messen præsenterer de nyeste trends inden for mad, bolig og design i de kommende uger.

Nye standarder for kontaktløs betjening

Den eldrevne infrarøde betjeningsplade, der let kan installeres med batteri, sætter nye standarder for kontaktløs betjening, idet den kombinerer høj komfort og hygiejne med innovativ teknologi og sofistikeret design. Den integrerede infrarøde sensor opfanger hånd- eller kropsbevægelse så vandet skyller uden at man behøver og trykke på nogle knapper, og der er automatisk udskylning, når man forlader toilettet. Ud over den kontaktfri betjening kommer fokus på hygiejne også til udtryk ved præ-flush funktion og stor rengøringsvenlighed.

Præsentation af den nye sort

På messen viser GROHE også en helt ny sort finish, Phantom Black. Sort vinder i stigende grad indpas i danskerne badeværelser som en kontrast til det traditionelle hvide udtryk. Og Phantom Black er GROHEs professionelle og eksklusive bud på denne trend med stor robusthed og en elegant mørk finish inspireret af dybe stenteksturer.

Den udsøgte GROHE Phantom Black finish går igen i en række produkter til badeværelset, Det giver stor fleksibilitet til at designe hele badeværelset med matchende betjeningsplader, brusere, badeværelsestilbehør og armaturer i et univers af mørk elegance og tidløst design. Som et eksempel viser GROHE på Bolig Mad og Design messen GROHE Rainshower SmartActive 310 brusesystem og Essence håndvaskearmatur med Phantom Black finish.

Du kan møde GROHE på Bolig Mad og Design messen første gang på stand 21 den 27. – 29. oktober i Odense Congress Center.