Selvom fiskekonserversfabrikker normalt producerer varer med fisk, har Munkebo Seafood valgt at gå i en ny retning. Med deres to nye grøntsagssupper, har de valgt fisken fra, men i stedet valg at tilsætte noget andet, der lever i havet – nemlig tang.
De nye gulerodssupper og kartoffelsupper fra Munkebo Seafood indeholder både grøntsager, der vokser på land og i vand. Tang er en meget bæredygtig grøntsag, og det er derfor meget holdbart at bruge den i madlavning. Desuden er tang sundt for kroppen, da det indeholder mange vitaminer og næringsstoffer. Det har et lavt fedtindhold, og så er det spækket med omega-3 fedtsyrer og kostfibre, som er gode for fordøjelsen.
Udover kartofler, gulerødder og tang er supperne fyldt med bælgfrugter. De er en god kilde til protein og kostfibre, som er meget nærende og mættende. Supperne giver altså en god mætning, selvom de er veganske, og de er derfor en god erstatning til kød.
Supperne er desuden laktosefrie samt glutenfrie, og de indeholder ingen smagsforstærkere, farvestoffer eller e-numre. Det er ren grøntsagsglæde.
Selvom supperne er veganske, kan de dog indeholde spor af krebsdyr, fisk og bløddyr. Dette skyldes tangen, der bruges til supperne, som kan have været i kontakt med disse dyr i havet. På trods af dette er supperne veganske, og de har endda fået det grønne hjerte af Vegetarian Society of Denmark.
FLERE NYHEDER