BETALT ANNONCE

MusicBooking.dk

Festen er bare bedre, når musikken spiller. MusicBooking.dk kan sørge for, at du får den helt rette musik ud til dit næste event.

Det er et musik bookingbureau, der bestræber sig på at give deres kunder en god musikoplevelse, og en oplevelse hvor musikken passer i stilen til både lokation og publikum. MusicBooking.dk tilbyder gerne råd og vejledning i forhold til det arrangement, du skal afholde, så det hele kommer til at spille.

De kan booke musik til forskellige events:

  • Koncerter
  • Firmafester
  • Fødselsdag
  • Eller et hvilket som helst andet arrangement

MusicBooking.dk kan tilbyde dig en lang række professionelle og populære bands og solister, som kan sætte gang i din fest. De er specialiseret i coverbands, der primært spiller 60’er musik, men de har også originale kunstnere som Troels Trier. De arbejder dog også med mange andre forskellige musikgenrer, så de kan finde det, der passer lige til dit event.

Hvis du skal afholde en koncert, kan de hjælpe dig med at booke de rette kunstnere til dit publikum. De har erfaring med koncerter i alle størrelser, og de rådgiver dig meget gerne i, hvad der er den helt rigtige løsning for dig.

Så book musikken til din byfest, 60’er fest eller koncert, og så er du sikret, at det bliver festligt, og at det hele bare spiller.

Telefon

(+45) 51 24 49 79

E-mail

leif@musicbooking.dk

Adresse

Remisen 8, 3. sal

5000, Odense C

Følg med på Facebook

Del denne side