Skip to main content
23. februar 2024

Nørregade bliver fanzone før OB-Brøndby kamp søndag

Når OB på søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod Brøndby, vil Nørregade i Odense fra klokken ca. 10.30 til 15.00 blive omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

Af: Fyns Politi | Foto: Freepik
PRESSEMEDDELELSE

Fyns Politi forventer, at de mange Brøndby-fans vil ankomme til Odense i løbet af formiddagen op til kampstart klokken 16. En stor del af de mange fans vil samles i Nørregade, som vil være afspærret fra Østre Stationsvej til Asylgade i tidsrummet fra kl. 10.30 til 15.00. Når tidspunktet for kampen nærmer sig, vil politiet følge både OB og Brøndby fans ud til stadion.

Vi forventer, at mange Brøndby-tilhængere ankommer med toget omkring klokken 11.00. Vi har gode erfaringer med, at de nemt kan gå fra banegården til den nærliggende Nørregade, hvor de kan hygge sig op til kampen, siger politikommissær Peter Vestergaard fra Fyns Politi.

Som ved tidligere lejligheder vil Fyns Politi også på søndag være synligt til stede i gadebilledet både før, under og efter kampen. Politiet forventer mange tilskuere til kampen på Nature Energy Park.

Vi håber, at de mange fodboldfans får en festlig, glad og fornøjelig dag og aften i Odense. Vi vil dagen igennem også være til stede med vores let genkendelige dialogbetjente i gule veste, siger politikommissær Peter Vestergaard.