Skip to main content
16. maj 2023

Nu kan du få GPS-trackere til personer og hunde hos GSM Teknik

Hvis du gerne vil have lidt bedre styr på hunden, barnet eller måske en aldrende forælder, så har GSM Teknik løsningen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvis du gerne vil have lidt bedre styr på hunden, barnet eller måske en aldrende forælder, så har GSM Teknik løsningen. 

Har du en hund, der lidt for ofte stikker af i øst og vest? Vil du sikre dig, at dit barn ikke bliver væk i en stor forsamling? Eller har du et ældre familiemedlem, som har brug for trygheden ved altid at kunne dele sin placering med pårørende? 

Hos GSM Teknik tilbyder de det nyeste nye indenfor GPS-teknologi, og nu finder du også en række smarte GPS-trackere blandt deres sortiment, som er specielt designet til at spore mennesker eller dyr. 

Få direkte besked  

De praktiske GPS-trackere fylder ikke meget og er lette at have med rundt – både i et halsbånd, et bælte eller en lomme. De kræver intet abonnement, men anvender typisk mobildata via simkort til at sende GPS-informationer direkte til en modtager over f.eks. app eller sms.  

Enhederne til mennesker kan endda fås med en SOS-knap, så vedkommende hurtigt og nemt kan sende et signal til sin forælder eller pårørende, som derefter får besked om position. 

Du kan også anskaffe sig en tracker til f.eks. din kuffert, bil, cykel, motorcykel, trailer, campingvogn eller båd. Tag et nærmere kig på deres sortiment her.