Skip to main content
24. januar 2023

Ny app fra Fjernvarme Fyn: følg dit varmeforbrug

Fjernvarme Fyn vil hjælpe dig til et bedre overblik over dit forbrug, så du kan holde energiregningen nede. Derfor har de lanceret en ny app.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Fjernvarme Fyn vil gerne hjælpe dig til et bedre overblik over dit varmeforbrug, så du kan holde energiregningen nede. Derfor har de nu lanceret en helt ny app.

Lavere temperaturer i hjemmet, kortere bade og bedre isolering er bare nogle af de mange tiltag, som danskerne i de seneste måneder har taget til sig for at spare på energien. I lyset af klimaudfordringer og stigende priser er det nødvendigt, at vi alle tager et kig på vores forbrug og ændrer vores vaner.

Med Fjernvarme Fyns app bliver det meget nemmere for deres kunder at holde øje med varmeforbruget. Hver kunde har nemlig en elektronisk måler, der aflæses automatisk, og den information vil nu være let tilgængelig på app’en.

Fremover kan Fjernvarme Fyns kunder altså nemt finde ud af, hvor højt deres forbrug ligger, og hvornår de bruger mest varme. De kan også helt konkret se, hvilken effekt det har på forbruget, når de skruer bare lidt ned for radiatoren eller halverer badetiden.

App’en kan hentes på Google Play og App Store, og du kan finde guides til installering på deres hjemmeside: