Skip to main content
15. december 2022

Ny butikschef i Dagrofa Foodservice i Odense har stort lokalt kendskab

René Langholm er startet som butikschef i Dagrofa Foodservice i Odense, og du kender ham måske fra Skibhusslagteren, der lukkede fornyligt.

Af: Isabella Ravn | Foto:

René Langholm er netop startet som butikschef i Dagrofa Foodservice i Odense, der er fødevareleverandør til byens restauranter, caféer, pizzarier, forsamlingshuse og kiosker. Han er uddannet slagtermester og har gennem femten år været indehaver af Skibhusslagteren.

Dagrofa Foodservice i Odense har den 1. december fået ny butikschef i form af René Langholm, der er et kendt ansigt i bybilledet, da han er tidligere indehaver af Skibhusslagteren.

I sit nye job har han ansvar for at sikre, at Odenses mange erhvervsdrivende inden for fødevarebranchen får en god oplevelse, når de besøger Dagrofa Foodservice-butikken, der har et stort sortiment af bl.a. kød, frugt & grønt, mejeri, nonfood og kolonialvarer.

René Langholm fortæller:
Min fornemmeste opgave er, at mine medarbejdere og jeg skal skabe ekstra værdi for vores kunder, der besøger butikken. Vi skal se tingene fra kundernes side af og lige gå den ekstra mil for at hjælpe vores kunder med at få helt styr på detaljerne, så spisestedernes gæster får de ønskede madoplevelser. Det kræver, at vi er lydhøre, og jeg kommer uden tvivl også til at trække på min egne erfaringer fra fødevarehvervet.

Søren Martin Møller, salgschef butik Syd i Dagrofa Foodservice, er helt sikker på, at der er tale om et godt match mellem René Langholm og Dagrofa Foodservice Odense:
René kommer med rigtig meget relevant erfaring i bagagen. Han er uddannet slagtermester, og så har han drevet egen virksomhed i mere end femten år i Odense. Derfor er han et kendt lokalt ansigt, der har gode relationer til mange erhvervsdrivende inden for fødevarebranchen i Odense.

Søren Martin Møller uddyber:
Med sin baggrund forstår han vores kunders behov, og jeg er sikker på, at han er den rette butikschef til at drive og udvikle vores butik i Odense. Der er mange i Odense, som kender Dagrofa Foodservice, men vi skal være endnu mere attraktive at handle med, da konkurrencen på foodservicemarkedet er hård. Med René får vi en energisk og faglig kompetent ambassadør, der kommer til at gøre en stor forskel for Dagrofa Foodservice i Odense og omegn.

Fakta om Dagrofa Foodservice:
• Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.
• Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.
• Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.
• Cash&Carry-butikken i Odense har adresse på Blækhatten 29, 5520 Odense SØ.
• Læs mere på www.dgfs.dk

Kilde: Pressemeddelelse fra Dagrofa Foodservice.