Skip to main content
17. marts 2023

Ny cocktailbar søger bartendere: ”Vi vil sætte Odense på det skandinaviske cocktailkort”

D. 31. marts åbner det populære nordiske cocktailkoncept, No Stress, ny bar midt i Odense. I den forbindelse er de på udkig efter odenseanske bartendere.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELSE FRA NO STRESS

Den 31. marts åbner det populære nordiske cocktailkoncept, No Stress, ny bar midt i Odense. De er kendte for deres hyggelige omgivelser og alternative kort med kagecocktails, som fx citrontærte tini, jordbær cheesekage og æblekage.

I anledningen af deres åbning inden længe søger de både barchef og bartendere, som vil være med til at udvikle deres skøre og nostalgiske cocktailunivers – og helt særlige Odense Cocktails.

Find på en Odense cocktail og kom norden rundt
Kan du shake spiritus, brunsviger, Odense marcipan? Eller blande en cocktail, der leder tankerne på HC Andersens eventyr eller nationalskjalden Kim Larsen?

Så leder No Stress efter dig.

Vi søger stadigvæk dygtige bartendere og en barchef, som får til opgave at udvikle særlige Odense cocktails” fortæller Timo Mikkelsen, som er medejer og tidligere danmarksmester i klassiske cocktails og fortsætter:

Det er en helt konkret arbejdsopgave, hvor du som bartender skal brainstorme og præsentere dine idéer. Lige så snart vi åbner, så skal vi gang med at lave Odense Cocktails.

Det bedste fra Odense skal ud til resten af Skandinavien – og det bedste fra Skandinavien skal til Odense. Og det er ikke kun cocktails, der rejser over landegrænserne, som bartender får du dækket rejse og ophold, hvis du vil shake cocktails i Oslo, Bergen, København, Tromsø eller Stavanger, som gæstebartender på en af No Stress barer.

Vil du være med til at sætte Odense på det skandinaviske cocktailkort? Så send en ansøgning til timo@nostressbar.dk.
PS. Hvis du laver en cocktail, som en del af din ansøgning, så lover han, at du kommer øverst i bunken.

Hvis du hellere vil stå på den anden side af baren, og smage på en af No Stress mange cocktails, så åbner de allerede den 31. marts på Mageløs 1 midt i Odense.

Medejer Timo Mikkelsen. Foto fra DM i cocktails.