Skip to main content
2. april 2024

Ny nugget sensation: Burger King lancerer Sha’King

Burger King har indledt en helt ny æra for nuggets med lanceringen af deres nyeste produkt på hylden: Sha’King nuggets.

Af: Burger King | Foto: Burger King
PRESSEMEDDELELSE

Med Sha’King på menuen giver Burger King deres gæster mulighed for at skabe deres helt egne smagsoplevelser med to smagsvarianter: sour cream & onion og spice mix.

Sha’King er til alle dem, der elsker at skabe deres egne kulinariske oplevelser. Man drysser blot krydderien over ens nuggets, shaker posen og giver dem en god rystetur. Herefter kan man nyde en sprød og krydret smagsoplevelse, man selv har skabt.

Vores slogan i Burger King er ‘Have it your way’, og derfor har vi har glædet os rigtig meget til at introducere Sha’King på vores menu. Vi ved, at der er stor efterspørgsel fra vores gæster om at kunne sætte deres personlige aftryk på maden, og dette behov imødekommer Sha’King, siger Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig i Burger King Danmark.

Burger Kings Sha’King nuggets er især inspireret af yngre generationer, som er kendt for deres kreative og eksperimenterende tilgange til mad. På sociale medier ser man nemlig talrige trends, hvor unge blander og tilpasser deres mad for at skabe en helt unik smagsoplevelse.

Vi vil gerne vise vores gæster, at vi er opmærksomme på deres behov og præferencer. Vi forventer, at Sha’King bliver populært i hele landet – særligt hos de unge, der vil udforske smagskombinationer og skabe deres helt egen personlige favorit, afslutter Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig i Burger King Danmark.

Sha’King fås i to smagsvarianter, sour cream & onion og spice mix, og kan fås på alle Burger Kings restauranter i en tidsbegrænset kampagne fra fredag d. 22. marts.