Skip to main content
6. september 2023

Nybolig opruster i Odense inden for projektsalg

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA NYBOLIG

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg. Hos Nybolig i Odense ser man frem til at kunne tilbyde ejendomsudviklere og bygherrer en mere fokuseret indsats.

Hos Nybolig i Odense har man igennem flere år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger i Odense og omegn. For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

Stadig flere ejendomsudviklere og bygherrer har fået øjnene op for den værdi, som vores specialiserede projektmæglere kan tilføre deres projekter. Derfor opretter vi nu Nybolig Development som et selvstændigt forretningsben. Det skal give endnu flere udviklere optimale betingelser for at ramme helt rigtigt med deres projekter fra starten, siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig.

I den forbindelse åbner Nybolig nu to dedikerede projektsalgskontorer i Odense. Det drejer sig om Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led og Nybolig Development Odense. Udviklernes behov er ofte ret forskellige. Mens nogle for eksempel primært har behov for at få tryktestet deres idéer, har andre brug for hjælp til kontakten med de lokale myndigheder og sparring omkring alt fra lokalplaner og plantegninger til indretning og prissætning.

Salg og udlejning af boliger – ikke mindst på projektmarkedet – har været en central del af vores hverdag igennem rigtig mange år. Over årene har vi derfor opbygget et indgående kendskab til boligmarkedet og kunderne, hvilket er en stor styrke, som flere ejendomsudviklere og bygherrer da også har fået øje på. Vi hjælper vores kunder i alle faser af et ejendomsprojekt – fra start til slut. Alt sammen for at styrke det samlede projekt, siger Bahadir Demirhan, der er ejendomsmægler og medindehaver af Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led.

 

Gennem mange års erfaring med projektmarkedet har vi opnået en dyb forståelse for de udfordringer vores kunder står overfor. Vi kan rådgive om alt fra grundkøb og sparring om de indledende plantegninger til tendenser på boligmarkedet og analyser af kundesegmenter. Og så tør vi ikke mindst at udfordre vores kunder, så vi sammen kan realisere projektets fulde potentiale, siger Peter Schultz Jensen, der er ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Development Odense.

Nybolig Development understøttes af Nykredit Mægler, og dækker hele landet med 16 specialiserede projektsalgsforretninger, der alle samarbejder tæt med lokale mæglere fra Nyboligs mere end 220 filialer. Læs mere om Nybolig Development Odense her, og læs mere om Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led her.