Skip to main content
4. august 2023

Nyt på LokalNyt Odense: Glæd dig til træningsartikler fra MNP Training Club

Følg med på LokalNyt Odense, hvor MNP Training Club fremover vil gøre læserne meget klogere på træning og sundhed.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Følg med på LokalNyt Odense, hvor MNP Training Club fremover vil gøre læserne meget klogere på træning og sundhed.

Hos MNP Training Club arbejder de for at hjælpe folk med at opnå deres træningsmål og blive en sundere og stærkere version af dem selv.

Klubben tilbyder fysisk personlig træning både i Odense og København, men klienter over hele landet kan få glæde af deres hjælp med online personlig træning. Og nu kan LokalNyt Odenses læsere endda få gavn af deres store viden om træning helt gratis.

Fremover kan du nemlig se frem til at læse træningsartikler fra MNP Training Club hver anden uge her på LokalNyt Odense og i vores e-avis.

Optimér din træning

Træningsverdenen kan være forvirrende, og det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige holdninger til, hvordan du bør behandle din krop. Derfor vil MNP Training Club gøre det nemt for dig ved at levere let forståelig og evidensbaseret viden om styrketræning i artikelform her på LokalNyt Odense.

Formålet med artiklerne er at hjælpe dig som læser med at få en større viden om styrketræning, og om hvordan du kan gøre din træning bedre og styre sikkert imod dine mål.

Har du et forlag til et emne eller et spørgsmål, som du gerne vil se besvaret i artiklen, så tager MNP Training Club gerne imod forslag. Send dit ønske til personlige træner hos MNP Training Club, Yakup Øzkir på mail: kontakt@yakupozkir.dk.

Har du brug for mere specifik hjælp til din træning, kan du få personlig træning i Sporting Health Club overfor Storms Pakhus i Odense af Yakup samt online af alle klubbens trænere. Læs mere på mnptrainingclub.dk.

Få tilsendt LokalNyt Odenses e-avis direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. I e-avisen kan du også læse om spændende nyheder, begivenheder, ledige jobs og meget mere fra Odense og omegn.