Skip to main content
17. april 2023

Nyt vintage pop-up-koncept besøger Odense for første gang

Kilo Vintage Sale er et nyt pop-up-koncept, som kommer til Odense første gang i april. I butikken kan man finde alt inden for vintagetøj.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA KILO VINTAGE SALE

Kilo Vintage Sale er et nyt pop-up-koncept, som kommer til Odense første gang i april.

I pop-up-butikken kan man finde alt inden for vintagetøj. Konceptet går i alt sin enkelhed ud på, at man i butikken shopper bæredygtig vintagetøj til en overkommelig pris af kun 350 kr. pr. kilo. Ideen er kort sagt, at man handler tøj på samme måde, som man handler sit fredagsslik.

I pop-up-butikken kan man gå på opdagelse og finde enestående genbrugsfund.

Butikken slår dørene op på Vestergade 52a på fredag d. 21. april kl. 12.00

Bag eventet står Line Petersen og Karina Skovmand, som allerede har haft stor succes med konceptet, siden de startede det i efteråret sidste år.

Sideløbende med pop-up-eventet på Amager afholder de event på Mimersgade 118 2200 Kbh N, Brødregade 15, 8900 Randers & Amagerbrogade 38, København S.

¨Vi glæder os til at åbne i Odense! Vi propper butikken med lækkerier til alle køn. Vi oplever ved alle vores pop-up-events, at vores kunder er vilde med vores store udvalg. Vi fylder butikken op med flere tons original vintage tøj fra 00érne og helt tilbage til 60érne. Hver eneste dag kommer der nye varer i butikken, det betyder at man virkelig kan gøre et nyt fund, hver gang man kommer i butikken. Så det er altid sjovt at komme forbi og gå på skattejagt og shoppe bæredygtig mode,¨ siger Line Petersen

Butikken kommer til at tilbyde mange brands, som man aldrig før har set i Danmark, da tøjet er nøje udvalgt fra Sydeuropa, men der vil også være brands som Levi’s, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein, Adidas, Diesel, Energie og mange flere.