Skip to main content
2. februar 2023

Odense får endnu engang opmærksomhed i udlandet

Over hele verden har de fået øjnene op for skønne Odense. Nu er vores by placeret på en liste over de 100 mest elskede rejsedestinationer.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Over hele verden har de fået øjnene op for skønne Odense. Bl.a. New York Times og Vogue har fremhævet Odenses attraktioner, og nu har Tourism Sentiment Index tilmed placeret vores by på deres liste over de 100 mest elskede rejsedestinationer.

Vi kan være stolte over dejlige Odense!

Tourism Sentiment Index har gennemgået hele 1,6 milliarder globale onlinesamtaler med rejsende for at finde de bedste 100 destinationer – i hele verden. Og ud fra de mange udtalelser har de vurderet, at 68. pladsen skal gå til ingen ringere end Odense.

Det er især byens arrangementer og festivaler, som får ros fra de udenlandske gæster, og så er Odense endda den eneste by i Danmark, der har fået lov at komme med på den flotte liste.

Odense har kunne juble over medvind de seneste år med flere anerkendelser fra internationale medier. Senest har Vogue omtalt byens fine havnebad, og også New York Times har udvalgt Odense til deres liste over 52 Places to Go in 2023.

Læs mere om den fine omtale fra New York Times her.