Skip to main content
28. juni 2023

Odense-kvinde vinder 1 million og 25.000 kr. i samme lodtrækning

I Varelotteriets trækning den 20. juni var en kvinde dobbeltheldig. For ikke nok med at hun vandt Varelotteriets hovedgevinst på 1 million kroner, så vandt hun også 25.000 kroner på sidenummeret, som hun også havde.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA VARELOTTERIET

I Varelotteriets trækning den 20. juni var en kvinde dobbeltheldig. For ikke nok med at hun vandt Varelotteriets hovedgevinst på 1 million kroner, så vandt hun også 25.000 kroner på sidenummeret, som hun også havde.

Plejer du også at købe en skrabekalender hver jul, uden du rigtig tror på, at du vil komme til at vinde den store gevinst? Eller har du spillet med i et lotteri i mange år, men kun vundet små præmier? Sådan var det for en kvinde fra Odense, indtil hun i sidste uge blev overrasket med nyheden: Du er blevet millionær!

Lige siden jeg blev ringet op med beskeden om, at jeg havde vundet i Varelotteriet, har jeg haft en følelse af, at det måtte være en drøm. Hver dag er jeg gået ind for at tjekke mit lodnummer for at se, om den mon var god nok, fortæller den glade Odense-vinder og fortsætter:

 

Jeg havde aldrig troet, det skulle ske for mig.

Ingen fortjener det mere end dig

Kvinden har i årevis spillet på to lodder i Varelotteriet, hvoraf det ene er gået i arv fra først hendes mor, siden hendes far. Dog var det loddet, hun selv købte nogle år senere, der blev udtrukket som det heldige vinderlod.

Jeg er lidt stolt over, at det var loddet, jeg selv købte. Nu skal det og min fars gamle lod gå i arv til mine børn, siger kvinden, der fortæller, at hun blandt andet skal bruge milliongevinsten på en familieferie til USA – og et nyt spisebord.

 

Da jeg fortalte mine nærmeste den gode nyhed, blev min mand meget rørt. Min datter troede næsten ikke på det, og min svigersøn sagde, at der ikke var nogen, der fortjente det mere end mig, slutter hun lykkeligt.