Skip to main content
8. november 2023

Odense Sport & Event giver tilbage på Black Friday

Black Friday er traditionelt dagen, hvor mange butikker i Danmark sælger varer til nedsatte priser, og virksomheder melder ofte om rekordsalg, netop den fjerde fredag i november. I år går Odense Sport & Event dog en anden vej på årets største shoppedag.

Af: Odense Sport & Event | Foto: Odense Sport & Event
PRESSEMEDDELELSE

I stedet for at deltage i Black Friday-udsalget lancerer den fynske oplevelsesvirksomhed Odense Sport & Event i år en ny kampagne, der fokuserer på at støtte ildsjæle og frivillige i en udvalgt lokal velgørenhedsorganisation.

Kampagnen har fået navnet ”Give Back Friday” og bunder i et ønske om at gøre noget for dem, der gør noget for andre.

Som fynsk virksomhed vil vi gerne bidrage til at gøre en positiv forskel i vores lokalsamfund. Med tiltaget håber vi at inspirere andre til at støtte de lokale organisationer, der gør en vigtig indsats for at hjælpe vores medmennesker – hver eneste dag, fortæller Enrico Augustinus, direktør for Odense Sport & Event.

Fynboerne bestemmer vinderen

Med Give Back Friday nominerer Odense Sport & Event fire lokale organisationer, som de mener gør en ekstraordinær indsats for at forbedre tilværelsen for fynboerne. De nominerede organisationer er i år:

  • Danske Hospitalsklovne i Odense
  • Red Barnet i Svendborg
  • Børns Voksenvenner i Odense
  • Ventilen i Svendborg og Odense

Fynboerne kan fra den 6.-12. november afgive en stemme på netop deres favoritorganisation i en afstemning på websitet www.givebackfriday.dk – vinderen bliver efterfølgende offentliggjort på Black Friday den 24. november.

Store oplevelser til ildsjælene

Præmien i årets Give Back Friday er en oplevelsespakke med en række af de produkter, Odense Sport & Events datterselskaber har på hylderne.

Således kan 20 frivillige fra den vindende organisation se frem til både koncertbilletter med fuld forplejning i Landsbyen, en OB-fodboldoplevelse på Nature Energy Park samt drinks på Hotel Odeon i Odense midtby.

Vi har prøvet at lave en pakke med noget af det, vi er gode til i Odense Sport & Event: events, der bringer mennesker sammen. Vores nominerede knokler alle for at sprede glæde i hverdagen, så vi synes, det giver mening at præmien gør det samme, forklarer Enrico Augustinus og slutter:

Jeg håber, at mange fynboer vil deltage i afstemningen og hjælpe os med at støtte en lokal organisation, der gør en vigtig indsats for dem, der har det svært på vores ø.  

Alt i alt har præmien, en af de nominerede organisationer kan vinde til deres ansatte eller frivillige, en værdi á ca. 25.000 kr.