Skip to main content
2. maj 2024

Oplev ny pigegruppe til Vi Elsker til sommer

En ny pigegruppe bestående af Maria Montell, Saszeline, Julie Berthelsen og Julie Blå Øjne vil til sommer kunne opleves rundt om i Danmark – blandt andet i Odense.

Af: Vi Elsker | Foto: Unsplash
PRESSEMEDDELELSE

“Way Back When”, som den nye pigegruppe kalder sig, vil optræde sammen for første gang og eksklusivt til “Vi Elsker” festivalens koncerter rundt om i landet.

Det er ikke første gang, at “Vi Elsker” arrangør Riffi Haddaoui bringer store danske navne tilbage til musikscenen. Både Aqua og Cartoons genopstod på Vi Elsker scenen for nogle år tilbage. Men det er til gengæld første gang, at Haddaoui har sammensat sin egen gruppe, som man vil kunne opleve levere store hits tilbage fra 90’erne og 00’erne. De fire kvindelige super navne vil synge med på hinandens numre, og der vil være musikalske overraskelser til publikum, dans, koreografi og et kæmpe sceneshow.

Riffi Haddaoui siger:

De her fire kunstnere er håndplukkede fra øverste hylde blandt de sangerinder, vi har fra dengang, og de har allesammen store hits, hvilket gør, at de kan lave et sindssygt show. – At de så også er rigtig dejlige personligheder har været medvirkende til, at det er dem, som vi har rakt ud til.

“Way Back When” medlemmerne laver noget vidt forskelligt til daglig. Maria Montell laver stadig musik, Julie Berthelsen lever af sin sang og musik, Saszeline Emmanuelle er psykoterapeut, og faciliterer breathwork og meditation sessions, og Julie Blå Øjne Rugaard er kulturredaktør hos Go’ Morgen og Go’ Aften. Fælles for dem alle er, at de elsker at synge og optræde og hele ideen om at gøre det sammen, ser de i den grad frem til.

Læs her, hvad de fire dygtige sangerinder siger, om deres nye samarbejde:

Maria Montell:

Vi havde alle radio hits i 90’erne for alle slags lyttere og da jeg blev spurgt for nylig, om jeg ville trykke den af for et stort publikum med damerne her, kunne jeg jo ikke sige nej. Vi er allesammen forskellige og vi kan allesammen bringe noget til festen og det jeg har erfaret allerede nu er, at vi er i hvert fald ikke er kedelige, så det skal nok blive et brag af et show. Foreløbig skal vi i gang med dansetræningen, så vi kan ligne noget, der minder om Spice-girls – altså old-spice.

Julie Berthelsen:

Publikum kan se frem til vores gode gamle sange, på meget høj volume, leveret af et hold meget oplagte, nu voksne piger, der bare ser frem til at dele det her med publikum, og leve og ånde i musikkens energi sammen. Det er en ganske særlig følelse, og jeg tror, at man vil kunne mærke vores glæde og oplagthed meget stærkt fra scenen.

Saszeline Emmanuelle:

Det bliver fantastisk at dele stemme og scene med så sprøde sangerinder. Det glæder jeg mig virkelig til. Jeg håber personligt, at jeg kan overtale dem til at synge med på ‘let love be love’ og ændre teksten fra Christmas nights til summer nights, for jeg forestiller mig, at det kunne være en smuk konstellation af stemmer på så fint et nummer, der alligevel har fået stor betydning i de danske hjem.

Julie Rugaard:

Jeg tror, at det bliver en ny oplevelse for os alle sammen. Det er der jo ret beset ingen af os, der har prøvet før, og mon ikke vi allesammen skal minde os selv om at give plads ind i mellem. Men det tænker jeg kun er sundt. Og jeg er ret sikker på, at vi allesammen bliver bedre af, at vi nu er flankeret af hinanden.

Blandt de hits, som de fire kunstnere har leveret i deres karrierer, kan blandt andre nævnes: This is how we party, Soap is in the air, Romeo, Fiskene i havet, Every little part of me, Shout, And so the story goes (Di Da Di) og Jeg er her for dig.

“Way Back When” går på scenen første gang den 10. august i Rødovre, som er ved at være udsolgt, og dernæst går turen til Aalborg den 17. august samt Odense og Esbjerg den 24. august.

Glæd dig til at opleve en ny pigegruppe bestående af Maria Montell, Saszeline, Julie Berthelsen og Julie Blå Øjne til årets Vi Elsker til sommer. Pressefoto: Vi Elsker