Skip to main content
19. april 2024

OUH-ansat kåret til Danmarks mest engagerede kollega

Sofie Wulf er årets ”Mest engagerede kollega”. Hun er HR-konsulent på Odense Universitetshospital, og hun får prisen for med kollegernes ord at være en, som har øje for kollegerne, og samtidig er hun struktureret og god til at lære fra sig.

Af: HK Danmark | Foto: Keld Navntoft
PRESSEMEDDELELSE

Sofie er struktureret og hjælper gerne sine kollegaer med at skabe struktur, så hele teamet kører og hver kollega gør det, de er bedst til.

Sådan lyder nogle af de rosende ord, som kollegerne sætter på HR-konsulent Sofie Wulf fra Odense Universitetshospital.

Hun er udvalgt af i alt 1.099 nominerede kandidater til HK´s pris Danmarks Bedste Kollega. Hun er vinder af én af specialpriserne, nemlig: ”Mest engagerede kollega”, som blev uddelt den 18. april i Falkoner Salen på Frederiksberg.

Fællesformand i HK Midt, Anne Marie Bay, er stolt af, at der er en fynbo blandt prisvinderne i konkurrence med over tusind andre nominerede.

Stort tillykke til Sofie fra hele HK Midt! Det her er en flot specialpris, der ikke bare belønner Sofie for et stort engagement, der før en forskel for kollegerne og arbejdspladsen. Det er også indirekte en anerkendelse af alle de andre medlemmer, der hver dag engagerer sig både i deres jobs og i det vigtige, gode kollegaskab, konstaterer Anne Marie Bay.

Det er syvende gang, HK kårer Danmarks Bedste Kollega. Prisen blev i år uddelt i Falkoner Salen på Frederiksberg den 18. april af næstformand i HK, Mads Samsing.

Vi uddeler prisen for at hylde det kollegiale fællesskab, der er på mange arbejdspladser. For et stærkt kollegialt fællesskab kan ikke overvurderes, og det er et kendetegn ved en god arbejdsplads. Gode kolleger giver et bedre psykisk arbejdsmiljø, og det bidrager til bedre bundlinjer i virksomhederne og en bedre service for borgere og kunder, siger Mads Samsing.

Sofie Wulf blev nomineret til prisen af sin kollega Lise Helena Jensen på vegne af kollegerne på Odense Universitetshospital.

Gode kolleger højner trivslen på arbejdspladsen

Gode kolleger hjælper med praktiske problemer og får altid sagt et par positive ord. De spreder godt humør, de er ansvarlige og ordentlige, og måske giver de også et kram, når der er brug for det. De får arbejdspladsen og teamet til at køre.

Seks ud af ti (61 %) adspurgte i en stor undersøgelse svarer, at gode kolleger er det vigtigste for, at de trives på arbejdspladsen (Epinion-undersøgelse fra HK i 2022).