Skip to main content
12. juni 2023

Ovethi er ene-importør af de miljøbevidst producerede Ascenso-dæk

Ovethi er blevet dansk ene-importør af de miljøbevidst produceret Ascenso-dæk, som bl.a. anvendes til traktorer og entreprenørmaskiner.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Ovethi – Dansk Dæk Service er blevet udnævnt som dansk eneimportør af Ascenso-dæk.

Dækkene er miljøbevidst produceret og anvendes til traktorer og entreprenørmaskiner. Dette giver landmænd og entreprenører i Danmark nem adgang til et nyt kvalitetsmærke til konkurrencedygtige priser hos Ovethi – Dansk Dæk Service.

Den første container med Ascenso-dæk er ankommet fra Indien til Ovethis hovedkontor i Gelsted på Fyn. Palle Beiskjær, firmaets salgsdirektør med ansvar for salg af dæk og fælge til landbruget, sagde følgende da han tog imod forsendelsen:

Vi har glædet os rigtig meget til at modtage første sending Ascenso-dæk fra det indiske firma. Og nu er de her! Indtil videre lever produkterne fuldkommen op til mine forventninger.

Langtidstest

Dækkene skal nu igennem en række langtidstest hos udvalgte landmænd og maskinstationer. De har allerede gennemgået en række tests i Italien. Disse har konkluderet, at dækkene præsterer rigtig godt sammenlignet med konkurrenterne. De har også vist, at dækkene kan reducere driftsomkostninger, herunder brændstofforbruget, med det samme.

Fremragende dæk til konkurrencedygtige priser

Ascenso-dækkene rammer et marked, hvor der tidligere ikke har været et bredt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. Palle Beiskjær udtalte følgende:

Sammenlignet med europæiske konkurrenter er Ascenso-dækkene op til cirka 50% billigere i anskaffelse og tilbyder på samme tid en supergod kvalitet.

Kendt ”dæk-familie” står bag

Virksomheden Mahansaria Tyres Private Limited står bag Ascenso-mærket, som blev etableret i 2020. Deres rejse i dækbranchen begyndte i 1985, og siden har de skabt to af verdens førende mærker inden for off-highway-dæk, nemlig BKT og Alliance Tire Group, som for nogle år siden blev solgt til Yokohama.

Mahansaria Tyres Private Limited har som mål at blive en 100% CO2-neutral produktionsvirksomhed med deres ”Tread Green”-initiativ, og de har allerede implementeret en række tiltag. De er i gang med at plante 50.000 træer omkring fabrikken, alt spildevand genbruges, og regnvand opsamles for minimere vandspildet.

Læs mere om Ovethis nye dæk her.