Skip to main content
8. november 2023

Ovethi har ansat ny salgschef til landbrugssegmentet

Ovethi – Dansk Dæk Service har pr. 1/11-23 ansat Martin Kirkegaard som ny salgschef inden for salg af dæk og fælge til landbrugssegmentet.

Af: Ovethi | Foto: Ovethi
Pressemeddelelse

På Martin Kirkegaards visitkort er arbejdsgiveren pr. 1. november skiftet ud. Her er han nemlig startet i en ny stilling hos Ovethi – Dansk Dæk Service som salgschef inden for salg af dæk, fælge og komplethjul til landbruget.

Som titlen indikerer, er Martin ikke et ubeskrevet blad i dækbranchen. Tværtimod. Han kommer fra en lignende stilling hos Trelleborg Wheels TWS, hvor han de seneste knapt 16 år har været ansvarlig for salg af dæk til bl.a. forhandlere som Ovethi samt til OEM-kunder.

Martin skal supplere det eksisterende salgsteam hos Ovethi med bl.a. OEM-salg og udekørende salg. Kunderne får dermed endnu en kompetent sparringspartner at rådføre sig med, når de skal vælge dæk til deres landbrugsmaskiner.

Nu også med direkte kontakt til slutkunderne

Om jobskiftet fortæller Martin:

I alle mine år hos Trelleborg har jeg arbejdet på producent-siden af dæksalget. Med min nye stilling hos Ovethi får jeg nu mulighed for også at bevæge mig om på den anden side af bordet – med direkte kontakt til slutkunderne. Fra maskinhandlere og maskinstationer til landmænd. Dét glæder jeg mig rigtig meget til!

Dækspecialist med stort D

Palle Beiskjær, der er salgsdirektør hos Ovethi med ansvar for salg af dækløsninger til landbruget, beskriver sin nye kollegas kompetencer og rolle således:

Martin er dækspecialist med stort D. Han er vant til at have med førstemonteringskunder og grossister at gøre, og det kræver, at man er virkelig godt hjemme i de produkter, man arbejder med. Han har i særlig grad specialiseret sig i dæk og fælge til landbrugssegmentet, og det glæder os derfor, at han nu kan supplere vores eksisterende salgsteam med besøg hos og servicering af kunderne i dette segment.

Kompetent sparringspartner

Med Martin ombord har Ovethi fået tilført stærk, faglig kapital, der betyder, at vores kunder har endnu en særdeles kompetent sparringspartner at rådføre sig med, når de skal vælge dækløsninger til deres landbrugsmaskiner. Desuden er Martin ekstremt godt klædt på til at tage sig af OEM-kunder og grossister. Det er derfor herligt for både os og kunderne, at Martin nu er en del af Team Ovethi, slutter Palle Beiskjær.