Skip to main content
29. september 2023

Plantorama Odense inviterer til en skræmmende Halloween fredag den 29. september

For andet år i træk markerer Plantorama Odense højtiden Halloween på uhyggeligvis, når oplevelsescentret byder indenfor til grin, gys og sjov for hele familien.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA PLANTORAMA

For andet år i træk markerer Plantorama Odense højtiden Halloween på uhyggeligvis, når oplevelsescentret byder indenfor til grin, gys og sjov for hele familien. Fra kl. 19.00 og frem til kl. 21.00 er alle kunder inviteret til en skræmmende-god aften med forskellige tilbud og aktiviteter.

Fredag den 29. september forlænger Plantorama Odense åbningstiden, når de markerer åbningen af dette års Halloweenudstilling. I tidsrummet mellem kl. 19.00 og 21.00 vil der være oplevelser for både store og små, som forener det hyggelige med det uhyggelige. Til børnene vil der være musik, spil og det perfekte selfiespot til årets halloween billede i det hyggelige familieområde. lgen i år vil Plantorama Odense gøre sig umage for at kravle lige så højt op på gysskalaen med deres spøgelseshus, som det lykkedes i 2022:

Vi er ret vilde med Halloween i Plantorama Odense. Foruden de smukke farver, der sniger sig ind i pynt og planter, så er vi ret begejstrede for at lade vores kreativitet få ekstra plads, når vi indretter vores Spøgelseshus til gæsterne. Sidste år fik nogle sig noget af en forskrækkelse, og derfor har vi også gjort lidt ekstra ud af at markere, at oplevelsen faktisk ER uhyggelig i år, fortæller Debbie Boesen, som er afdelingsleder for Dyreliv i Plantorama Odense.

Spøgelseshuset er en 15 meter rute i oplevelsescenterets udeareal med uhygge og overraskelser til de ekstra modige.

Det vil være muligt at deltage i aktiviteterne, og få 25 % på alle Halloween varer, fredag den 29. september mellem kl. 19.00 – 21.00. Herudover vil Plantorama Odense være iklædt sit flotteste Halloween ‘kostume’ i perioden 29. september til og med 31. oktober. Foruden Plantorama Odense vil også Plantorama Vejle og Plantorama Egå fejre Halloween denne sæson.

Aktiviteter i Plantorama Odense

Kom og oplev:
• Deres spøgelseshus med en skræmmende rute gennem mørket
• Hyggeligt børneområde med et livligt orkester
• Selfie spot
• Halloweenspil
• Slikkepind til alle udklædte
• 25 % på alle halloween varer

Fredag den 20. oktober
• Kom udklædt, og få en godtepose ved kassen
• Halloweenbingo hvor du kan hjælpe Gro og Liv med at finde alle de uhyggelige planter og dyr.

 

Plantorama er – med 14 store centre fordelt over hele landet – Danmarks største kæde af oplevelsescentre. Med et væld af have-, bolig- og dyreartikler giver Plantorama oplevelser og inspiration til hele familien. www.plantorama.dk