Skip to main content
20. november 2023

Plantorama Odense skruer ekstra op for julehyggen og inviterer til magisk juleweekend

Bliv klar til jul og 1. søndag i advent, når Plantorama Odense skruer op for den magiske julestemning i weekenden d. 24.-26. november. Udover de traditionelle juleindslag som nisser, rensdyr og julepynt byder weekenden også på andre sjove og hyggelige aktiviteter samt klassiske juletraditioner for hele familien.

Af: Plantorama | Foto: Plantorama
Pressemeddelelse

I weekenden d. 24. – 26. november åbner Plantorama Odense dørene op til en magisk weekend i julens tegn. Her vil de mange Plantorama medarbejdere landet over stå klar til at hjælpe gæster med at blive klar til 1. søndag i advent med inspirerende tiltag, aktiviteter og workshops. Hos Plantorama Odense kan gæsterne blandt andet lave deres egen hjemmelavede juledekoration, få taget årets julebillede eller give sig i kast med at finde den forsvundne julestjerne. I løbet af weekenden uddeler Gro og Liv en lille belønning til de børn, der hjælper med at finde de forsvundne julestjerner i julestjernejagten.

­­Hos Plantorama bestræber vi os hvert år på at skabe massevis af uforglemmelige juleoplevelser, både de traditionelle og de mere nytænkende for vores gæster, så vi forbliver et foretrukket udflugtsmål i højtiden. Til Magisk Juleweekend intensiverer vi julehyggen med forskellige aktiviteter, så familier kan besøge os og tage derfra og være helt klar til jul og 1. søndag i advent. Og vi garanterer, der er juleaktiviteter for alle aldre i løbet af hele weekenden, fortæller Carsten Dalsgaard, retailchef hos Plantorama.

Magisk Juleweekend vil finde sted i alle Plantorama have- og oplevelsescentre landet over fra den 24.-26. november.

Aktiviteter i Plantorama Odense:

Alle dage:

·       Mød Gro og Liv

·       Tag årets julebillede

·       Farvelæg gavemærker

·       Gå på julestjernejagt

·       Træk en gave fra julemandens sæk. Det koster 10 kr. pr. deltager, som betales kontant i centeret.

Lørdag 25. november

·       Lav din egen juledekoration kl. 13:00-15:00. Book en plads på kon_dhb@plantorama.dk.

Søndag 26. november

·       Lav din egen juledekoration kl. 13:00-15:00. Book en plads på kon_dhb@plantorama.dk.