BETALT ANNONCE

Positiv Fokus ApS

For at din virksomhed kan trives, kræver det tilfredse og effektive medarbejdere. Gennem kurser og workshops hos Positiv Fokus, kan I få værktøjer til at skabe en bedre arbejdsplads.

 Positiv Fokus er en virksomhed, der gennem øvelse og træning sætter fokus på det enkelte menneskes potentiale. De arbejder for at øge effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed, men ikke på bekostning af medarbejdernes trivsel og vækstpotentiale.

Med blikket stift rettet mod den mentale sundhed tilbyder Positiv Fokus forskellige kurser og workshops, der kan sikre effektiv udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere.

De tilbyder træning og kurser ind for salg og mental sundhed.

 Deres salgskurser giver jer indblik i en lang række værktøjer, som kan bruges i alle former for salg.  Ved brug af de lærte værktøjer vil du være i stand til at få et endnu bedre og større salg.

Deres workshops indenfor trivsel og stressforebyggelse sætter fokus på din enkelte medarbejders mentale velvære på arbejdspladsen. Ved at skabe god trivsel og undgå stressede medarbejdere, får du en sundere og mere effektiv virksomhed. Det kan Positiv Fokus hjælpe dig med.

Telefon

(+45) 22 82 37 17

Adresse

Ørbækvej 751B

5220 Odense SØ

Følg med på Facebook

Del denne side