Skip to main content
20. november 2023

Potent rock og solid elektronisk dance

Infernal og Magtens Korridorer tilføjet på musikprogrammet i Den Fynske Landsby 2024. En aften med energieksplosioner, hvor kombinationen af Magtens Korridorers fandenivoldske og progressive energi komplimenteres af Lina Rafn og Paw Lagermanns heftige vildskab musikalsk og showmæssigt.

Af: Live Culture | Foto: Ritzau
PRESSEMEDDELELSE

Det bliver en actionpræget musikalsk aften for publikum, med de største hits igennem 00’erne og 10’erne. Fra LorteParhold, Paris to Berlin, og international anerkendelse til Danmarks smukkeste koncertsted i den historiske Landsby i Odense – vi tror på Infernals comeback efter fem års larmende fravær og et musikalske genremix med rock, dance-pop og en energieksplosion udover det sædvanlige siger Henrik Frisch, kommerciel direktør i Live Culture.

Infernal

Efter fem års larmende fravær, vender Infernal tilbage til de danske festivalscener med et helt nyt show, der ifølge bandet selv – som altid – er en heftigt spændt knytnæve af et hitspækket show.

Den visuelle side er som altid genopfundet og redefineret, ligesom de to festekvilibrister Paw Lagermann og Lina Rafn igen har lagt sig i selen for at kombinere nyere og gamle hits på en måde, så ingen Infernal fan føler sig snydt og samtidig garanterer de en koncertoplevelse, som vil føles relevant for enhver med hang til EDM og solidt produceret elektronisk musik generelt.

Det bliver en tour de force af stærke sange og energieksplosioner garneret med Paw & Linas sædvanlige, veloplagte nærvær og vilje til at smadre deres festivalpublikum igennem på den måde, som kun Infernal kan gøre det.

Magtens Korridorer

Hvis Magtens Korridorer ikke fandtes, måtte vi opfinde dem. Men de findes – mere end nogensinde! Med deres dansksprogede potente rock, ligefremme attituder og samlende hits, og en fandenivoldsk og progressiv energi, er Magtens Korridorer et unikt liveband, der sætter liv i barrikaderne, inviterer alle til stemningsfuld fest og giver frirum fra trivialiteterne. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab, og med et glas øl i hånden, med overvejende sandsynlighed, er kommet for at blive!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og siden har de udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. I 2021 udkom det anmelderroste album ’Club Promise’ med bl.a. sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og titelnummeret, som er blevet en nyklassiker blandt det rock-elskende koncertpublikum. Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP’en ’Nødudgang’, med den smægtende smukke single ’Natsværmernætter’.

Koncerten afholdes i koncertområdet i Den Fynske Landsby, fredag den 6. september.
Dørene åbner kl. 18.30. Billetpris 395 kr. + gebyr.