Skip to main content
17. juni 2024

Program og lineup til Odense Streetfood Festival er offentliggjort

Odenses Streetfood Festival byder på kulinariske oplevelser fra hele verden, livemusik og aktiviteter for både børn og voksne.

Af: Andreas Hjort | Foto: Mad & Kultur

Årets madoplevelse vender snart tilbage til Odense og Munke Mose.

Festivalen byder på kulinariske oplevelser fra alle verden. På Ny Vestergade vil der være fødevaremarked og langbordsmiddag. Zididada og Rasmus Nøhr optræder på den store scene, og festivalen, som finder sted den 21.-23. juni, byder på mange aktiviteter for alle aldre.

I et samarbejde mellem Mad & Kultur, Odense City og det lokale kultur- og erhvervsliv, kan odenseanere og besøgende se frem til en festlig forlænget weekend. Festivalprogrammet byder på alt fra cirkuslegeplads og gøglershow til livemusik, yoga og meget andet. Afhængigt af vejret forventes omkring 25.000 mennesker at besøge festivalen.

Madboder

Kom med på en gastronomisk rejse hos Bahn Mi King og nyd vietnamesiske Bahn mi og sprøde forårsruller, eller tag en tur til Thy hos Thypisk, som laver lækre surdejspizzaer. Smag saftige grillspyd fra Shawarma Wagon, indisk butter chicken fra Masala, eller økologiske bowls fra Buddha Bowl Project. Der er mange andre boder, så der er uden tvivl noget, der vil falde i din smag. Du kan nyde dit måltid med et glas vin, specialøl, cocktail, sodavand eller kaffe.

Der er også et fødevaremarked med lokale råvarer og specialiteter fredag og lørdag kl. 11-16 i Ny Vestergade, hvor langbordsmiddagen også finder sted fredag og lørdag kl. 17-20.

Åbningstider

  • Fredag kl. 16-21: Koncert med Zididada kl. 21-22, hvor baren stadig er åben.
  • Lørdag kl. 11-21: Koncert med Rasmus Nøhr kl. 21-22:15, hvor baren stadig er åben.
  • Søndag kl. 11-19.

Klik her for at læse mere på festivalens Facebook.

 

Programmet for festivalen. Foto: Odense Streetfood Festival.