Skip to main content
26. maj 2023

Rådmand Christoffer Lilleholt går på barsel – gruppeformand Claus Houden bliver vikar

Mens beskæftigelses- og socialrådmand Christoffer Lilleholt hen over sommeren er på barsel, vil byrådsmedlem og Venstre-partifælle Claus Houden være fungerende rådmand.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA ODENSE KOMMUNE.

Mens beskæftigelses- og socialrådmand Christoffer Lilleholt hen over sommeren er på barsel, vil byrådsmedlem og Venstre-partifælle Claus Houden være fungerende rådmand.

Da rådmand Christoffer Lilleholt i august 2022 blev far til sønnen Carl, holdt han 14 dages barsel, og det har hele tiden været hans plan at tage en længere barselsperiode i kombination med sommerferien. Derfor går han på barsel fredag 26. maj.

Jeg holder meget af mit arbejde som beskæftigelses- og socialrådmand, men jeg holder endnu mere af at være far. Så selv om det er svært at give slip på de mange spændende emner, der er på dagsordenen lige nu både på beskæftigelses- og socialområdet, så kaster jeg mig de næste mange uger over fuldtidsgerningen med at være far, siger 27-årige Christoffer Lilleholt.

Christoffer Lilleholt er retur i slutningen af august. I mellemtiden vil byrådsmedlem og partifælle Claus Houden fungere som beskæftigelses- og socialrådmand.

Jeg glæder mig til at fastholde den kurs, der er stukket ud, hvor vi både fokuserer på et stærkt samarbejde med virksomhederne i byen og arbejder systematisk med at få for eksempel ledige, ikke-vestlige borgere i job eller uddannelse, siger 63-årige Claus Houden.

Han har været medlem af Odense Byråd siden 2013, siddet tre år som næstformand i Beskæftigelses- og Socialudvalget og nuværende medlem af Økonomiudvalget. Han er desuden bestyrelsesformand for Nordatlantisk Hus og sidder bl.a. i bestyrelsen for Syddanske Forskerparker.

Christoffer Lilleholt ser frem til, at Claus Houden vikarierer for ham.

Claus er meget kvalificeret til opgaven. Han har masser af politisk erfaring både overordnet og mere specifikt på beskæftigelses- og socialområdet, siger Christoffer Lilleholt, der vender tilbage som rådmand 28. august.