Skip to main content
21. marts 2023

Salgselev bliver til salgsassistent hos AV-Connection

Der er begejstring at spore hos AV-Connection i Odense. Deres dygtige elev Jonas er nemlig udlært og fortsætter som salgsassistent.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Der er begejstring at spore hos AV-Connection i Odense. Deres dygtige elev Jonas er nemlig udlært og fortsætter som salgsassistent. 

Med en butik på næsten 300 kvadratmeter i Odense SV og mere end 12.000 varenumre er AV-Connection en specialiseret Hi-Fi butik. Her finder du et stort udvalg af TV, Hi-Fi stereo- og surround anlæg, AV-kabler, projektorer, lærreder, møbler og ophæng til både projektorer og fladskærme.  

Om du er privatperson eller virksomhed, kan du få kompetent og engageret rådgivning af butikkens personale, der har mere end 60 års samlet erfaring i branchen. Og nu har de fået endnu en skarp sælger med på holdet, der står klar til at hjælpe dig til den ideelle løsning. 

Han hedder Jonas, og har indtil nu været elev i forretningen. Under sin elevtid har Jonas tilegnet sig en stor viden om AV-Connections vældige sortiment, så han er veludrustet til at yde en lige så god service som de garvede sælgere. Derfor er der grund til at fejre, at Jonas er blevet udlært med bravour og fortsætter hos dem – nu under titlen ‘salgsassistent’.  

LokalNyt Odense ønsker Jonas et stort tillykke med den nye titel! 

Følg med i alle nyheder fra AV-Connection på deres Facebookside.