BETALT ANNONCE

Sidste Færd Begravelsesforretning

Når en af jeres kære dør, kan det være uoverskueligt at forholde sig til de mange praktiske gøremål og følelsesladede beslutninger. Sidste Færd Begravelsesforretning står klar til at hjælpe og støtte.

Bag Sidste Færd Begravelsesforretning står Joan Holst Nielsen, der blev uddannet bedemand hos Tommerup Begravelsesforretning i 2020. Hendes store motivation i arbejdet er at være den bedemand for andre, som hun selv gerne vil møde – midt i overvældende følelser af sorg og savn.

Derfor er det vigtigt for Joan at skabe respektfulde, professionelle og trygge rammer omkring jeres samarbejde. Hendes ønske er at hjælpe jer igennem den svære tid ved at give ro og overblik gennem hele forløbet, og I kan stole på, at hun tager sig af alt det nødvendige, så I kan give jer hen til at sige det sidste farvel.

Endnu en prioritet for Joan er, at hun som bedemand er nærværende gennem hele forløbet. I kan derfor altid tage kontakt til hende – også i weekenden og om aftenen – fra start til slut. Joan sørger altid for, at I får en personlig og omsorgsfuld rådgivning, der sikrer, at I får taget den bedst mulige afsked med afdøde.

I kan læse meget mere om Joan Holst Nielsens forretning på hendes Facebookside eller hjemmeside:

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 42 17 42 07

E-mail

kontakt@sidstefaerd.dk

Adresse

Brylle Industrivej 5
5690 Tommerup

Følg med på Facebook

Del denne side