Skip to main content
19. december 2022

Sinnerup holder stort møbel lagersalg online

Trænger dit hjem til fornyelse, eller skal den sidste julegave i hus? Hos Sinnerup kan du netop nu finde masser af gode tilbud på møbler til hele hjemmet.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Trænger hjemmet til fornyelse, eller skal den sidste julegave i hus? Hos Sinnerup kan du netop nu finde masser af gode tilbud på møbler til hele hjemmet.

Hos Sinnerup er de ved at rydde ud i deres store lager af møbler. For at få plads til nye designs, sælger de derfor en lang række møbler til nedsat pris på deres online lagerslag.

Så går du og overvejer, om der skal ske udskiftning af nogle af dine møbler? Trænger stuen til en ny sofa, eller kunne du godt bruge flere opbevaringsmøbler til nips, glas eller bøger? Så kan et besøg på Sinnerups hjemmeside være den billige vej til en smuk indretning

På lagersalget kan du finde alt lige fra spiseborde, havemøbler og vitrineskabe til hylder, sofaer og stole. Der er endda op til 50 % rabat på nogle af møblerne.

Tag et kig på deres online møbel lagerslag lige her.

Vidste du, at når du handler online ved Sinnerup, har du mulighed for at benytte Anyday. På den måde kan du dele din betaling op henover 4 måneder. Det er helt gratis, og du kan læse mere om Anyday på sinnerup.dk.