Skip to main content
22. november 2022

Sinnerup Odense holder Black Week med store rabatter

Nu er der store Black Week-rabatter på mode, stel, trædyr og julepynt hos Sinnerup Odense. Kig forbi deres butik eller webshop og find gaven til dig selv eller en du har kær.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Hos Sinnerup Odense er Black Week startet. Det gælder både i deres butik på Vestergade 12 og på deres webshop.  

I denne uge kan du spare 25 % på en lang række produkter til julen, køkkenet, boligindretningen og garderoben. Det giver dig god mulighed for at tage forskud på juleshoppingen. Du kan finde gaver til gode priser til dig selv, eller en du har kær. 

Helt konkret kan du til Black Week hos Sinnerup Odense spare 25 % på:

  • Alt mode,
  • Alt stel
  • Alle trædyr
  • Alt julepynt

Du kan se alle deres Black Week-tilbud lige her.

Udover deres store Black Week-rabatter har de også netop nu ekstra gode Black-November-tilbud. Du kan spare mellem 20 – 40% på udvalgte møbler og lamper.

I Sinnerups butikker og webshop kan du altid finde et stort udvalg af kvalitetsmøbler, og går du og drømmer om at forny dit hjem med et smukt møbel, så er det måske nu, at du skal slå til. Kom forbi deres butik eller gå ind på Sinnerup.dk og bliv inspireret til at finde lige netop det møbel, du drømmer om til din bolig.

Info: Ønsker du at benytte deres Black Week MODE-tilbud på webshoppen, skal du skrive rabatkoden “MODE25” i feltet under “Rabatkode/Gavekortkode” og herefter klikke på “Opdater”.

Du finder Sinnerup i gågaden i Odense, og du kan læse mere om deres butik her.