Skip to main content
31. august 2022

Sinnerups efterårsmagasin er på gaden nu

Sinnerup har netop udgivet et helt nyt efterårsmagasin. Velvære og ro er i fokus med guides til indretning, mode og livsstil.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sinnerup har netop udgivet deres nye efterårsmagasin ”Into the comfort zone”. Her kan du læse om efterårets største boligtrends, nye flotte fashionstyles og en stor guide til indretning med sæsonens trendfarver.

Det overordnede tema for magasinet er, hvordan du kan skabe hygge og ro i dit hjem. Gøre det til et sted hvor du kan lade op, samle energi og virkelig sætte fokus på de små øjeblikke. Få guides til hvordan du virkelig kan gøre dit hjem til din egen comfortzone.

Du får guides til, hvad du kan gøre for at skabe fornyelse, wellness og ro i dit liv – både når det gælder din boligindretning men også din mode og din livsstil. Bl.a. er der en reportage om, hvordan et hvidt og minimalistisk hjem kan gøres varmt og hjemligt ved hjælp af styling og indretning.

Læs desuden om hvordan badeværelset let kan gives en indsprøjtning af wellness med duftlys, bløde håndklæder og mild sæbe.

Eller hvordan du forvandler dit soveværelse, så det kan give dig velvære, med omfavnende blødt sengetøj i rolige farver.

Du kan finde magasinet i Sinnerup eller online her:

FLERE NYHEDER