Skip to main content
10. maj 2023

Skal din virksomhed være skarpere til kommunikation med kunder og patienter?

Du kommunikerer hver dag – men måden du gør det på, har en mærkbar effekt på den anden. Lær at kommunikere målrettet til din branches behov.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Du kommunikerer hver dag – men måden du gør det på, har en mærkbar effekt på den anden. Lær at kommunikere målrettet til din branches behov med hjælp fra Christine Packness. 

Er du en sælger, der ønsker at skabe resultater? Er du leder, og vil du have større forståelse for dine medarbejdere? Eller er du tandlæge og har behov for at berolige nervøse patienter? 

Alle brancher har hver deres krav til, og behov for, kommunikation, men i alle situationer kan den rette og hensigtsmæssige kommunikation gøre en stor forskel. 

Det ved hypnose- og psykoterapeut Christine Packness en hel masse om. Udover at tilbyde psykoterapi og hypnose til enkeltpersoner, så afholder hun foredrag og workshops for arbejdspladser eller faggrupper, der ønsker at blive bedre til at kommunikere. 

Forstå den anden 

Du kan kun opnå den adfærd, som du ønsker, gennem kommunikation, hvis du forstår den, du står overfor. Med et foredrag eller en workshop med Christine Packness lærer du, hvordan mennesker opfatter de samme ting helt forskelligt, og du lærer at forstå modpartens adfærd, mønstre og tankegange. 

Når du er bevidst omkring, hvordan du kommunikerer, og hvem du kommunikerer med, vil du opleve, at den anden reagerer på en helt anden måde på det, du siger eller skriver. 

Et arrangement med Christine Packness kan bl.a. hjælpe: 

  • Fysioterapeuter og kiropraktorer, der vil være bedre til at motivere deres patienter 
  • Tandlæger, der vil mindske patienternes tandlægeskræk 
  • Trænere, der vil støtte, styrke og motivere sportsudøvere 
  • Ledere, der vil øge trivslen på arbejdspladsen gennem forståelse for medarbejderne 
  • Sælgere og butiksansatte, der vil skabe mere salg gennem kundedialog 

Christine Packness skræddersyer altid sine løsninger, så de passer til din branche og dine kommunikationsbehov. Hør om, hvad hun kan tilbyde dig ved at ringe på tlf.: 60 51 20 62. 

Du kan også læse mere på hendes hjemmeside.