Skip to main content
14. marts 2023

Skal du have udskiftet til varmepumpe i din bolig? Få et godt tilbud hos Skamiva!

Er det tid til at få smidt det gamle fyr ud og få installeret en bæredygtig varmepumpe? Så har Skandinavisk Miljø Varme et tilbud til dig.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er det tid til at få smidt det gamle fyr eller elvarmen ud og i stedet få installeret en smart og bæredygtig varmepumpe? Så har Skandinavisk Miljø Varme et par gode tilbud til dig. 

Der er flere fordele ved at vælge en varmepumpe som opvarmningskilde til hjemmet eller virksomheden, bl.a. et lavere energiforbrug og minimalt vedligehold – og så er du ikke afhængig af forsyningen af gas, olie og brændsel.  

Skandinavisk Miljø Varme forhandler og monterer Hyundai-varmepumper til både private og erhvervskunder, og de står klar med et par skarpe tilbud, så du også kan få fingrene i den klimavenlige løsning. 

Komplet tilbud til familieboligen eller kontoret 

Lige nu tilbyder Skandinavisk Miljø Varme en Hyundai 8 kW split hydro eller monoblock-pumpe inkl. installation og nedtagning af den gamle energikilde. Det får du for bare 85.000 kroner inkl. moms for kunder på Fyn og 90.000 kroner inkl. moms for kunder på Sjælland og i Jylland.  

Løsningen er ideel til en ejendom på omkring 160-200 m2, og med i pakken får du naturligvis alt det nødvendige: en 80 liters brugsvandsbeholder, en 35 liters akkumuleringstank og et fundament til udedelen. 

Kniber det med pengene kan du endda få varmepumpen på afbetaling med et rentefrit lån på op til 75.000 kroner og 10.000 kroner i udbetaling.  

Slip for kalk i vandet 

Er du træt af kalkpletter på servicet og hyppige afkalkninger af kaffemaskinen og elkedlen? Så har Skandinavisk Miljø Varme også et tilbud, hvor du oveni det ovenstående kan få monteret et Leyco Soft Slim 100-blødgøringsanlæg. 

Med et blødgøringsanlæg vil dine husholdningsapparater få en længere levetid, du sparer på elforbruget, og rengøringen i køkkenet og på badeværelset bliver let som en leg. Fordele ved netop Leyco Soft Slim 100-modellen er, at den: 

  • Regenererer smart om natten 
  • Er den billigste model i saltdrift 
  • Kan fungerer med alle former for salttabletter 

Tilbuddet med en varmepumpe, et blødgøringsanlæg og installering koster 99.000 kroner inkl. moms på Fyn og 104.000 kroner inkl. moms på Sjælland og i Jylland. 

Er det noget for dig? Så tag kontakt i Skandinavisk Miljø Varme på tlf.: 27 58 80 27 eller læs mere på deres Facebookside.