BETALT ANNONCE

Skandinavisk Miljø Varme A/S

Tænk klimavenligt og få en varmepumpe! Skandinavisk Miljø Varme A/S forhandler og monterer Hyundai-varmepumper, så du også kan få grøn og bæredygtig energi til dit hjem eller erhverv.

Med en varmepumpe sparer du på energien, samtidig med at du får en effektiv varmekilde til boligen eller virksomheden. Varmepumpen trækker nemlig energi fra luften eller jorden udenfor og sender den direkte videre til opvarmning af bygningen og brugsvandet.

Vil du også investere i den bæredygtige varmeløsning? Så tag kontakt til Skandinavisk Miljø Varme A/S, der står klar til at rådgive, levere og montere Hyundais stærke løsninger både til private og til erhvervskunder. Virksomheden er desuden VVS-autoriseret, VE-godkendte til varmepumper og har KMO-bevis, så du er garanteret den bedst mulige service.

Skandinavisk Miljø Varme A/S er også leveringsdygtige inden for klimanlæg, som sikrer dig et godt indeklima og den helt rette temperatur.

Har det interesse, så kan du få et uforpligtende tilbud ved at ringe på tlf.: 27 58 80 27 eller skrive en mail til: info@skamiva.dk.

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 27 58 80 27

E-mail

info@skamiva.dk

Adresse

Hans Egedes Vej 9-11A
5210 Odense NV

Følg med på Facebook

Del denne side