Skip to main content
16. februar 2023

Spændende nyheder hos Odense Golfklub

Hos Odense Golfklub er der trods vinteren masser af aktivitet. De forbedrer Holluf Park, og de har ansat en ny daglig leder til Golfshoppen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Selvom vinteren ikke er højsæson for golf, er der hos Odense Golfklub masser af aktivitet. De har nemlig gang i forbedringer af Holluf Park, og så har de ansat en ny daglig leder til Golfshoppen.

Når det bliver lunere i vejret og de mange trofaste golfspillere vender tilbage til Odense Golfklub, har de gode nyheder i vente, både i Golfshoppen og på selve banen.

På nuværende tidspunkt er greenkeepere i fuld gang med at gøre Holluf Park endnu skarpere. Her bliver der bl.a. lavet mere fairway på 2. hul, og ved 3. hul skal stien ved søen hæves, så man kan passere uden at få våde sko.

Nyt ansigt i Golfshoppen

I Golfshoppen har de samtidig ansat en ny daglig leder, Martin Andreasen, der fremover vil stå klar til at give gode råd og vejledning samt sikre et stærkt sortiment. Martin har selv spillet golf siden 1994, og anno 2023 er det med et handicap på 1,7. Han er desuden oplært som fitter og kan nemt hjælpe med at reparere og udskifte grips.

Hans erfaring inden for golf kommer også fra hans professionelle virke. Siden 2002 har han arbejdet i golfbranchen, og de seneste 10 år har han været butikschef i Golfexperten. Martin kan mødes i butikken fra uge 8.