Skip to main content
12. oktober 2022

Spar på elregningen med et elprismodul

Elpriserne stiger, og det samme gør regningerne. Nu har en fynsk virksomhed udviklet et nyt produkt, der kan spare på både strømmen og pengene.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Elpriserne stiger, og det samme gør regningerne. Nu har en fynsk virksomhed udviklet et nyt produkt, der kan spare på både strømmen og pengene.

Sjældent har vi haft så meget fokus på strømpriser som nu. Apps der overvåger strømpriserne downloades som aldrig før, og vaskemaskiner tændes kun når strømmen er billig.

GSM Teknik fra Vissenbjerg har forsøgt at gøre noget ved det.

Strømmen slukkes automatisk

De er specialister i alarmer og overvågning systemer, og de har nu udviklet et nyt produkt, der kan hjælpe danskerne med deres elregninger.

Over de seneste måneder har GSM Teknik haft travlt med at udvikle et intelligent relæmodul, der automatisk slukker for strømmen, når elprisen er dyrest, eller som tænder for strømmen, når det er billigst.

Modulet kan selv automatisk hente timepriserne ind for DK1 (vest for Storebælt) og DK2 (øst for Storebælt). Du indstiller helt selv, hvor mange timer i døgnet det skal tænde eller slukke. Kodningen foregår en webbrowser og er supernemt at kode.

Kan spare op til 80 %

GSM Tekniks elprismodul leveres klar til indbygning i eltavler inklusiv et simkort, der er fremtidssikret med det nye NB-loT netværk. Det sikrer en rigtig god dækning overalt i Danmark og mange andre lande.

GSM Teknik har allerede foretaget tests i et sommerhus med pool, hvor modulet skabte en besparelse på op til 80 %.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte GSM Teknik på mail kfo@gsmteknik.dk eller telefon (+45) 52 62 52 00.

Læs mere på GSM Tekniks hjemmeside

FLERE NYHEDER