Skip to main content
30. september 2022

Spar på energiregningen: Tjek dine køkkenmaskiner

Har du overvejet, om dine køkkenmaskiner sætter din energiregning i vejret? Med et blødgøringsanlæg kan du spare på både kalken og regningen.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du overvejet, om dine køkkenmaskiner sætter din energiregning i vejret? Med et blødgøringsanlæg kan du spare på både kalken og regningen.

I disse tider hvor energipriserne er på et rekordhøjt niveau, kan det være nødvendigt, at gøre alt hvad man kan for at spare på energien. Hvis din kaffe- eller opvaskemaskine kalker til, kan det nemlig komme til at koste dig.

Hvis et varmelegeme i køkkenmaskinen er tilkalket, medfører det, at maskinen bruger mere strøm på at varme vandet op til den ønskede temperatur. Så hvis du oplever, at dine maskine samler kalk, kan det være, at du bør gøre noget aktivt for at undgå det. En mulig løsning kan være at få installeret et blødgøringsanlæg, der kan komme kalken til livs.

Et blødgøringsanlæg kan være løsningen

Muligvis vil et Smartflow blødgøringsanlæg være løsningen for dig. Med et Smartflow får du et anlæg, der fjerner kalken ned til et lavt niveau. Anlægget fjerner tilstrækkeligt med kalk fra maskinerne, men samtidig beholder det en sund mængde til kroppen.

Fordelene ved et Smartflow blødgøringsanlæg er mange:

  • Energibesparende
  • Billig i drift
  • Giver ultrablødt vand
  • Regenerer om natten – Uden at spolere din nattesøvn, og hvor energipriserne som regel er lavere.

Hvis du gerne vil spare på energiregningen med et blødgøringsanlæg, kan du kontakte det odenseanske firma Filter-Online, der er eksperter i filtreringsløsninger.

På deres hjemmeside kan du se meget mere om deres produkter og tilbud.

 

FLERE NYHEDER