Skip to main content
13. december 2022

Spiller fra Odense vinder hovedgevinsten på 1 million kr. i Varelotteriet

Loddet er blevet købt hos Bagger Blomster, hvor man er glade på spillerens vegne. Ejeren Frantz udtaler: ”Her op til jul er det jo helt fantastisk”.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Loddet er blevet købt hos Bagger Blomster, hvor man er glade på spillerens vegne. Ejeren Frantz udtaler: ”Her op til jul er det jo helt fantastisk”.

Da en mandlig spiller fra Odense blev udtrukket som en af Varelotteriets nye millionærer – fredag den 9. december – var det Bagger Blomster fra samme by, der fik lov til at ringe den heldige vinder op. Det var nemlig hos denne forhandler, at spilleren havde købt det værdifulde lod.

Tidligere på dagen havde Varelotteriet været i kontakt med forhandleren, hvor der var stor glæde at spore, da nyheden blev afsløret.

Det er lige, så man får hjertebanken og sved på panden,” siger Frantz fra blomsterforretningen. Han fortsætter glad: ”Lige her op til jul er det helt fantastisk. Hvem kan ikke bruge en million i juledagene? Vi er meget glade på spillerens vegne.

Udover at den heldige Varelotteri-spiller får hovedgevinsten på 1 million skattefri kroner, får Bagger Blomster en flot, grøn check, de kan hænge op i vinduet som bevis på, at man foruden at kunne købe smukke blomster også kan købe heldige lodder hos dem.

Som spiller støtter du det lokale
Som spiller i Varelotteriet støtter man lokalmiljøet gennem køb af lodsedler. I Odense og omegn modtager lokale foreninger to gange årligt et beløb baseret på antal solgte lodsedler i området.

Derudover donerer Varelotteriet penge til landsdækkende sociale- og humanitære organisationer – blandt andre Rådet for Sikker Trafik, Det Kriminalpræventive Råd og Mødrehjælpen.

Hos Varelotteriet trækkes der lod om millionerne to gange om måneden. Næste trækning er den 16. december. Lodsedler kan købes på www.varelotteriet.dk eller via Varelotteriets lokale forhandlere.

Find nærmeste forhandler på Varelotteriets hjemmeside eller ved at ringe på telefon 3929 6088.

Kilde: Pressemeddelelse fra Varelotteriet.