Skip to main content
8. august 2023

Stefan hjalp Senmatic gennem Improve Business: skal din virksomhed også have gratis konsulenthjælp?

Hos Senmatic har de over otte uger haft glæde af Stefan, der som konsulent gennem Improve Business har arbejdet med deres kemidatabase. Det har resulteret i en god og brugbar løsning for virksomheden – og en ansættelse for Stefan.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos Senmatic har de over otte uger haft glæde af Stefan, der som konsulent gennem Improve Business har arbejdet med deres kemidatabase. Det har resulteret i en god og brugbar løsning for virksomheden – og en ansættelse for Stefan.

Improve Business er et tilbud til jobsøgende akademikere, der ønsker kompetenceudvikling og ny erfaring. Men det er i lige så høj grad også et tilbud til virksomheder, der ønsker hjælp til en specifik og aktuel problemstilling – helt omkostningsfrit.

Konceptet går ud på, at I, som virksomhed, byder ind med en case med en konkret udviklingsopgave. Det kan omhandle alt lige fra bæredygtighed, ESG-rapportering og digitalisering til rekruttering, salg og produktudvikling.

Herefter bliver I matchet med en kandidat, der har den rette motivation, faglighed og kompetencer til jeres udfordring, til et otte ugers forløb.

Succesfuldt forløb hos Semantic

I en casevideo fra virksomheden Senmatic fortæller produktionsleder René Anderskov Nielsen om deres Improve Business-forløb. De havde brug for en Kanban-løsning til deres kemidatabase, og ud fra den case blev de matchet med konsulenten Stefan.

Samarbejdet resulterede i en løsning på den specifikke opgave og derudover nyttige input til andre aspekter af virksomheden, og de valgte efterfølgende at forlænge Stefan for at komme i mål med de nye tiltag. René fortæller:

Improve Business har fundet det helt rigtige match til os her. Jeg mødtes med Stefan, og vi faldt hurtigt i hak. […] Stefans løsning, som er blevet implementeret over de sidste par måneder, er blevet taget ganske udmærket imod. Vi har fået nogle friske øjne ind, og Stefan er også kommet med gode idéer til andre ting, der ikke lige havde med projektet at gøre.

Hør mere om forløbet hos Senmatic i videoen under teksten.

Gratis konsulent

Det er kvit og frit at deltage i et Improve Business-forløb som virksomhed. Det eneste, I betaler med, er jeres tid. Det forventes, at I afsætter en kontorplads, og derudover skal en kontaktperson deltage i et indledende møde, ugentlige sparringer og til pitch-dagen, hvor konsulenten præsenterer sit løsningsforslag.

Er du nysgerrig på, om et forløb kunne være noget for din virksomhed? Så kan du finde flere detaljer om konceptet her, eller du kan kontakte Improve Business for en uforpligtende snak på tlf.: 30 14 16 14.