Skip to main content
9. december 2022

Straksdom: 19 tilfælde af butikstyveri gav fængselsdom

Retten i Odense har idømt en 39-årig mand en straksdom på fængsel i 1 år og 4 måneder for 19 tilfælde af butikstyveri i Odense.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Retten i Odense har torsdag den 8. december idømt en 39-årig mand en straksdom på fængsel i 1 år og 4 måneder for 19 tilfælde af butikstyveri fra forskellige forretninger i Odense. Butikstyverierne blev begået i perioden fra marts 2022 frem til nu.

Den dømte blev anholdt af Fyns Politi den 7. december 2022 kort før kl. 9 i forbindelse med et butikstyveri hos Meny på Hjallesevej i Odense M. Efter tyveriet skubbede han uden for butikken til en af de ansatte. Ud over selve butikstyverierne blev han også dømt for to tilfælde af vold i form af skub samt tre tilfælde af trusler.

Den sigtede blev torsdag den 8. december kl. 8.45 fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte sig skyldig i forholdene. Sagen blev derfor afgjort straks med udmåling af straffen på fængsel i 1 år og 4 måneder. Dommen indeholdt 6 måneders betinget fængsel fra en tidligere dom.

Den 39-årige tilkendegav ved domsafsigelsen, at han modtog dommen. Han er varetægtsfængslet indtil afsoningen af straffen kan påbegyndes, og han tog forbehold for at kære afgørelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Kilde: Fyns Politi