Skip to main content
3. juni 2024

Strik i uld denne sommer

Selvom sommeren har meldt sin ankomst, så er det stadig nyttigt med lun strik i uld til kølige sommeraftener eller kolde dage. I denne uge kan du få uldkvaliteter i STOF 2000 Odense til kun 15 kr.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: STOF 2000 Odense

Sommervejret har for alvor varmet det danske land op, men derfor er der stadig dage og tidspunkter, hvor den bedste beklædning er lavet af uld – og selvfølgelig gerne hjemmestrikket eller -hæklet.

I hele denne uge kan du i STOF 2000 Odense få fat i lækre uldgarner fra deres eget mærke til kun 15 kroner per nøgle.

STOF 2000s uldkvaliteter 

Både STOF 2000s uldgarn i fin og kraftig kvalitet er på tilbud i butikken på Tagtækkervej 9 i Odense M i denne uge. Garnet i den tynde variant er spundet af australsk uld og indfarvet med blide nuancer, der er perfekt til sommerens farver. Den fine kvalitet giver en tydelig masketegning med en strikkefasthed på 26 masker/34 rækker på 10×10 cm på pind 3½. Det tætte maskebilleder er ideelt til sommerbluser, en tynd cardigan og babytøj.

Uldgarnet i den kraftigere variant er spundet tæt af New Zealandsk uld. Garnet kan nemt filtes til for eksempel en havehynde, men er også ideel til en vamset sweater til de kolde aftener eller hyggelige babytæpper. Med den anbefalede pindestørrelse på 5 mm og en strikkefasthed på 19 masker/24 rækker på 10×10 cm. har du hurtigt et færdigt stykke strik af pindene.

Skynd dig ned i butikken og gør brug af det gode tilbud, så du billigt kan have noget strikket eller hæklet i god kvalitet klar til sommerens kolde dage.