Skip to main content
20. februar 2024

Svendborg Sommerrevy søger frivillige

Er du klar på at give en hånd med? Svendborg Sommerrevy er endelig tilbage i Rottefælden på Caroline Amalievej i Svendborg, og nu kan du blive frivillig før og under sommerens revy.

Af: Isabella Ravn | Foto: Svendborg Sommerevy
Pressemeddelelse

Som du nok har læst her på siden, så er Svendborg Sommerevy tilbage i Rottefælden allerede fra i år. Men stedet og dette års medvirkende er ikke de eneste ting, der kan spiller ind, hvis årets revy skal blive en stor succes. Du kan også spille en rolle. Der står nemlig mange frivillige i kulissen og hjælper til under revyen.

Og nu er Svendborg Sommerevy på udkig efter frivillige, der er klar på at blive en del af et fantastisk fællesskab med masser af sjove oplevelser.

De er på udkig efter alle typer af mennesker – og du kan melde dig, uanset om du er ung eller gammel, så længe du er klar på at give en hånd med. For der bliver meget at lave både inden og under revyen, som spiller på udvalgte dage i perioden fra tirsdag den 4. juni – lørdag den 17. august.

Du kan læse mere om de medvirkende og se spilleplanen her.

Er du interesseret i være frivillig?

Hvis det er dig, som Svendborg Sommerevy er på udkig efter, kan du kontakte Susanne på susanne@detrevy.dk. Hun står også klar til at besvare eventuelle spørgsmål omkring det at være frivillig.

Du kan også blive klogere her: