Skip to main content
18. april 2023

Trænger dit hjem til en forårsrengøring? Så har C.C. Clean et godt tilbud til dig

Sol og sommer nærmer sig for hver dag der går, og C.C. Clean står klar med flere services der kan gøre dit hjem til et mere behageligt sted at være.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Sol og sommer nærmer sig for hver dag der går, og C.C. Clean står klar med flere services der kan gøre dit hjem til et mere behageligt sted at være.

Vinteren er ovre og solen er kommet frem. Udearealerne kan benyttes i højere grad, og i længere perioder. Har du dog ikke overskuddet til at skulle gøre rent, eller vil du bare gerne have at det bliver gjort ordentligt, så er der professionelle, der kan hjælpe til. C.C. Clean tilbyder rengøring for såvel private som erhverv. De bruger deres helt egen opskrift på verdens bedste rengøringsmiddel: En god blanding af lang tids erfaring og punktlighed, hvilket betyder, at du kommer til at få et flot og rent hjem efter C.C. Clean har været på besøg.

Solen er så småt kommet frem, og skal den ordentligt ind i hjemmet, så er det vigtigt at dine vinduer er helt rene. C.C. Clean tilbyder både traditionel og moderne vinduespolering. Ingen opgave er for besværlig for C.C. Clean, så uanset om det en hel glasfacade eller dine vinduer på tredje etage, så kan C.C. Clean klare jobbet. Du kan også få rengjort dine solceller, hvilket øger effektiviteten af dem, så du kan få det maksimale ud af din investering.

C.C. Clean tilbyder udover rengøring og polering af private og erhverv også hjælp til andre arbejdsopgaver på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være almen rengøring, såsom pasning af blomster og planter, indkøb af papirvarer og toiletpapir, vedligeholdelse af kaffemaskinen og mange andre ting.

De tilbyder at begynde et samarbejde med en gratis hovedrengøring, så vent ikke længere og kontakt dem på deres hjemmeside her.