Skip to main content
3. april 2024

Trænger du til fornyet energi? Prøv Purely Nordics luksuriøse isbade

Har du travlt og er du ofte stresset? Purely Nordics isbad tilbyder en ny måde, hvorpå du kan få mental stabilitet og fornyet energi.

Af: Andreas Hjort | Foto: Purely Nordic

I en verden, hvor folk har travlt og er fyldt med stress, søger flere tilflugt i øjeblikke af ro og afslapning. Et af de mest forfriskende tilbud kommer fra Purely Nordic, der med deres luksuriøse isbad tilbyder en unik måde at genoplade krop og sind på.

Fordele ved Isbadning

At tage et isbad kan have en række positive virkninger på både krop og sind. De kølige temperaturer kan lindre spændinger, forbedre cirkulationen, mindske betændelse og fremme en følelse af indre ro og velvære. Et isbad kan samtidig frigive endorfiner, hvilket forbedrer humøret og reducerer stress. For dem, der lider af søvnproblemer, kan isbad også hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten. Efter intens træning kan isbadet hjælpe med at fremskynde restitutionen og mindske muskelsmerter og inflammation. Den kolde temperatur kan reducere hævelse og ømhed og dermed hjælpe med at komme tilbage i form hurtigere.

Isbad Deluxe 2.0

Purely Nordic’s Isbad Deluxe 2.0 tager alle elementer og materialer fra deres Basic Isbad og forbedrer dem, samtidig med at der er tilføjet nye elementer.

Isbad Deluxe 2.0 har fem lag for maksimal kuldebevarelse. Den forbedrede isolation og ekstra lag sikrer en effektiv og langvarig køleeffekt, så du får mest muligt ud af dit isbad. Med til isbadet medfølger der et termolåg for ekstra isolering. Termolåget holder temperaturen optimal og forlænger oplevelsen. Et beskyttende overtræk medfølger for at holde dit isbad rent og beskyttet mod blade og snavs, når det ikke er i brug. Med til isbadet medfølger der også et termometer, som i sig selv er 500 kroner værd.

Komfort og transport

Komfort er afgørende, når du sidder i dit isbad. Isbad Deluxe 2.0 har en indbygget luksuriøs vandpude, der sikrer, at du sidder behageligt. Vil du have dit isbad med på farten til sommerhuset eller kolonihaven, er det nemt at transportere i den vandtætte bæretaske, der medfølger.

Samlet set repræsenterer Isbad Deluxe 2.0 en ny tilgang til velvære, der dækker både fysiske og mentale behov. Med den nye standard af kvalitet og funktionalitet er det en investering i din sundhed og trivsel, der vil betale sig i form af fornyet energi, skønhed og indre balance.

Køb dit Isbad Deluxe 2.0 her.