Skip to main content
15. november 2023

TVC Advokatfirma kommer tættere på de fynske klienter

TVC Advokatfirma er flyttet ind i kontorfællesskabet DOKK5000 på Sverigesgade i Odense. Kontoret skal primært danne ramme om mødeafholdelse med de klienter, der har base på Fyn.

Af: TVC Advokatfirma | Foto: TVC Advokatfirma
Pressemeddelelse

Den nye adresse skal sikre, at TVC Advokatfirma, der opererer i hele landet, har endnu bedre mulighed for at være tilgængelige for de fynske klienter.

Vi har altid lagt stor vægt på at være tilgængelige og nærværende i vores rådgivning, og da vores klienter befinder sig over hele landet, er det et naturligt skridt for vores virksomhed, der allerede har kontorer i Jylland og på Sjælland, også at etablere en base i nærheden af klienterne på Fyn. – udtaler Leo Jantzen, Managing Partner i TVC Advokatfirma.

TVC Advokatfirma har siden 1988 rådgivet og ført sager for virksomheder, professionelle rådgivere og privatpersoner inden for udvalgte juridiske specialer. De er bl.a. stærkt specialiseret inden for skatter og afgifter, forsikrings- og erstatningsret, herunder rådgiveransvarssager samt entrepriseret.

TVC Advokatfirma håber på, at de med den nye lokation i endnu højere grad kan imødekomme klienternes behov i hele landet.

Placeringen i Odense skal desuden sikre, at TVC Advokatfirma forbliver relevant som arbejdsplads for den store talentmasse, der befinder sig på Fyn.

Ud over den nye adresse i Odense har TVC Advokatfirma kontorer i Aarhus, København og Roskilde, og de har som nævnt stor ekspertise inden for en lang række specialeområder.