Skip to main content
21. december 2023

Ubberud Skole får 5.000 kr. af Skolemælkslegatet til fodboldtøj

Der kommer mere holdånd og stolthed hos Ubberud Skoles hold, når de fremover skal spille kampe i skolefodboldsturneringer. Skolen har nemlig fået 5.000 kr. af Skolemælkslegatet til at købe ens spilledragter til holdet.

Af: Mejeriernes Skolemælksordning | Foto: Mejeriernes Skolemælksordning
Pressemeddelelse

Der er glæde at spore hos Ubberud Skole, som netop har fået en økonomisk håndsrækning til at købe spilledragter til skolens fodboldhold.

Skolefodbold samler hvert år udskolingseleverne og skaber glæde og sammenhold på tværs af årgangene. Desværre har vi ikke noget holdtøj til spillerne. I øjeblikket låner vi den lokale klubs trøjer, shorts og strømper. Da klubben naturligvis tager højde for tøj til egne medlemmer, var vi i seneste kamp ude for, at spillerne måtte dele shorts, hvis de skulle skiftes ind. Vi tror på, at det giver sammenhold at have ens spilledragter, som ikke har den lokale klubs logo og navn, men i stedet skolens, skrev lærer Brian Andersen i sin ansøgning til Skolemælkslegatet.

En økonomisk håndsrækning

To gange om året kan skoler, der er medlem af Mejeriernes Skolemælksordning, søge midler fra Skolemælkslegatet. Legaterne går til sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og fungerer som en håndsrækning til aktiviteter eller tiltag, hvor skolens egen økonomi ikke rækker. Ved legatuddelingen her i efteråret var der i alt 664 ansøgere.

Vi er meget glade for den store interesse for Skolemælkslegatet, og selvom vi ikke kan glæde alle, er det utroligt tilfredsstillende at kunne støtte en bred vifte af tiltag til gavn for børnene på 45 skoler og SFO’er. Alle projekterne støtter sunde vaner, fællesskab og trivsel på skolerne, siger Rasmus Flade Nielsen, senior marketing manager i Mejeriforeningen, som administrerer Mejeriernes Skolemælksordning.