Skip to main content
20. oktober 2022

Undgå vandskader: Få tjekket dine tagrender nu

Den kolde tid kan have en stor indflydelse på dine tagrender og nedløbsrør. Et eftersyn nu kan spare dig for både stort besvær og dyre regninger.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Den kolde tid kan have en stor indflydelse på dine tagrender og nedløbsrør. Et eftersyn nu kan spare dig for både stort besvær og dyre regninger.

Efteråret er så småt i gang med at gøre sit indtog. Temperaturen falder, regnen tager til og bladene flader af træerne.

Selv det er et hyggeligt syn, når træerne skifter farve og kulden inviterer til hyggetid indenfor, er det vigtigt at du får tjekket op på nogle ting udendørs.

Vandskade og frostsprængning

Tagrender og nedløbsrør bliver meget påvirkede, når sæsonen skifter til efterår og vinter. Bladene falder af træerne og ender på taget og i tagrenderne. Når tagrender og nedløbsrør bliver fyldte, er det ofte årsag til fugt og vandskader i huse. De kan ligeledes frostsprænge, hvis de er fyldte med blade og andet.

Det er derfor meget vigtigt, at du får tjekket dine tagrender og nedløbsrør, inden det er for sent.

Få professionel hjælp

Moesgaard Ejendomsservice tilbyder at efterse, tømme, og evt. reparere dine tagrender og nedløbsrør. Det gælder både, hvis du er erhvervs- eller privatkunde. Moesgaard Ejendomsservice kører ud til hele Fyn, og du kan bestille et servicebesøg allerede i dag.

Du kan kontakte dem på tlf. 41 12 25 00 og 41 15 25 00 eller sende dem en mail på om@moesgaardservice.dk.  

FLERE NYHEDER