Skip to main content
16. januar 2024

V-R Gruppen Forsikringsmæglere har fået en ny medarbejder

2024 har allerede budt på gode nyheder hos V-R Gruppen Forsikringsmæglere, der har fået en ny, engageret medarbejder.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Pexels

Efter nytår blev holdet af forsikringsmæglere hos V-R Gruppen Forsikringsmæglere en kvinde rigere. Hun hedder Katerina Schjøll Christensen og er uddannet finansøkonom.

Tidligere har Katerina Schjøll Christensen arbejdet med blandt andet kundekontakt, drift og ledelse indenfor cafe- og restaurationsbranchen. Hun er allerede godt i gang med arbejdet, og kunder hos V-R Gruppen Forsikringsmægler har måske haft glæden af at møde hende.

Bliv sikret optimalt til den rette pris

V-R Gruppen er et moderne forsikringsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring i branchen. Deres fornemste opgave er at være bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskabet, og de tager ansvaret for alle din virksomheders forsikringer, så du til enhver tid har den rigtige dækning til den bedste pris.

De ved desuden alt, der er værd at vide, om dine rettigheder og forsikringsselskabernes forpligtelser, når uheldet er ude.

Skal Katerina og resten af teamet også hjælpe dig med din virksomheds forsikringer? Så kontakt dem på tlf.: 70 22 35 20 eller læs mere på deres hjemmeside.