Skip to main content
16. februar 2023

Vær beredt på ulykker med et brandkursus fra Safeday.dk

Hvad gør du, hvis der er opstået brand enten i hjemmet eller på arbejdspladsen? Safeday.dk tilbyder brandkurser til private og virksomheder.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvad gør du, hvis der er opstået brand enten i hjemmet eller på arbejdspladsen? Safeday.dk tilbyder godkendte brandkurser til både privatpersoner og virksomheder.

De fleste forbinder ildebrand med noget panisk og kaotisk, og det kan have fatale konsekvenser, hvis det ikke håndteres korrekt. Vil du være forberedt, når den uheldige situation opstår? Så kan du booke et brandkursus hos Safeday.dk.

Med et brandkursus får du den nødvendige viden i elementær brandbekæmpelse, så du ved lige præcis, hvad du skal gøre for at slukke ilden effektivt og mindske skaderne. Kurserne kan afholdes for privatpersoner og grupper, ligesom du kan bestille dem til din virksomhed. Der må dog maksimalt være 20 personer med på kurset for at sikre et højt fagligt niveau.

Safeday.dk tager rundt i hele landet med deres brandkurser, og de kan både afholdes hos jer eller i deres egne lokaler. Udover de almene brandkurser for private og erhverv tilbyder de også et teknisk brandkursus og et brandkursus til varmt arbejde for virksomheder.

Du kan læse mere om deres kursusudvalg på hjemmesiden.