Skip to main content
31. oktober 2023

Vi Elsker afslører de største navne nogensinde

Bedst som du troede, Vi Elsker ikke kunne blive vildere, slår karavanen alle sine egne rekorder og præsenterer helt nye vanvittige navne.

Af: Vi Elsker | Foto: Vi Elsker
Pressemeddelelse fra Vi Elsker

De første Blind Bird billetter er allerede udsolgt til sommerens Vi Elsker, og selvom FOMO er et alt for nyt begreb til ægte 90’er fans, skal du rykke hurtigt, hvis du ikke vil ende som hovedpersonen i Anastacias megahit ’Left Outside Alone’.

Sammen med den musikalske troldmand, Craig David, tager den amerikanske popsensation nemlig plakaten til helt nye højder. Hits som ’I’m Outta Love’ og ’Paid My Dues’ gør Anastacia til en følelsesmæssig storm, der aldrig går af mode, og som kommer til at blæse Danmark omkuld.

Craig David rystede først undergrundsscenen, og så fik han internettet til at bryde sammen med en skattekiste af følelser på versefødder. Det var ham, vi alle lyttede til, da vi med ’Born to do it’ i ørerne, sagde farvel til vores walkman, men når han blander de mest ikoniske dansehits med sin egen unikke stil, kommer du til at føle dig som en diskodronning – sammen med titusindvis af glade festivalgæster.

Det er det største nogensinde! Vi har lavet Vi Elsker i 12 år, men det her bliver en kæmpe optur. Med årets program rykker vi op i en helt anden liga end vi og publikum er vant til, siger grundlægger Riffi Haddaoui.

Han glæder sig til at se, hvordan de store festivalpladser i Rødovre, Aalborg, Esbjerg og Odense først kommer til at synge med på Craig Davids hjerteknusende ballader, og bagefter slippe danseskoene løs til gensynet med La Bouche og 2 UNLIMITED.

Sange som ’Be My Lover’ og ‘No Limits’ afslører, hvad det er for en fest, der venter. Og så er det alligevel kun et mikroskopisk lille udpluk af hitparaden, der bedst indtages med selvlysende tøj, hængerøv og omvendte kasketter.

Vi satte 17.000 billetter til salg i fire byer, uden at have afsløret et eneste navn, og der blev udsolgt over hele linjen. Vi er vildt taknemmelige over den opbakning, der er, og tør næsten ikke tænke på, hvad der sker, når vi nu afslører de nye fire navne fra allerøverste hylde, siger Riffi Haddaoui.

Vi Elsker har tidligere hevet kæmpe kunstnere til Danmark og også gendannet historiske bands. Og der kan meget vel være mere på vej.

Det er lykkes igen at få nogle af de allerstørste med, og så har vi flere store overraskelser klar til danskerne, afslører Riffi Haddaoui hemmelighedsfuldt.

Artister (op til 25 artister på Line Up, her de første 5):

ANASTACIA

Optræder i Rødovre, Aalborg og Odense (Obs ikke Esbjerg)

Anastacia, den amerikanske sangsensation, brød igennem som en musikdronning i starten af 2000’erne, og hendes kraftfulde vokal tog verden med storm. Hendes stemme var som en magisk eliksir, der forenede pop og rock i en kærlighedsaffære, som fans verden over ikke kunne få nok af.

Hendes musik er mere end bare toner; det er en følelsesmæssig rutsjebane, der har rørt sjælen hos utallige fans. Hun har kæmpet sig igennem sundhedsudfordringer og personlige bump på vejen, men hun er en sand musikalsk fighter. Hendes udholdenhed og talent har cementeret hende som en ægte musiklegende, og hun fortsæ_er med at inspirere os alle. Med hits som “I’m Outta Love,” “Left Outside Alone” og “Paid My Dues” har Anastacia skabt sange, der sidder fast i vores hjerter og sind.

CRAIG DAVID

Craig David har haft en imponerende karriere, der begyndte som et musikalsk undergrundsfænomen og senere tog fart med internetsucces. Hans stemme og sangskrivningsevner har været med til at forme både R&B og garage-genrerne og skabe musik, der taler til et bredt publikum. Hans udgivelse af debutalbummet “Born to Do It” i 2000 markerede et afgørende øjeblik i hans karriere og cementerede hans plads i musikhistorien.

Selvom Craig David er kendt for sin imponerende stemme og de smukke tekster, han skaber, har han også etableret sig som en musiker, der forstår at levere medrivende liveoptrædener. Han har spillet på nogle af de største festivaler og scener i verden, inklusive den legendariske Glastonbury Festival i England.

2 UNLIMITED

2 Unlimited er en hollandsk eurodance-duo, der opnåede internaZonal stjernestatus i begyndelsen af 1990’erne. Gruppen blev dannet i 1991 og bestod af rapperen Ray Slijngaard og sangerinden Anita Doth. De er bedst kendt for deres energifyldte dansemusik og op-tempo hits.

2 Unlimited brød igennem med deres store hits som “No Limit” og “Get Ready for This,” der hurtigt blev dansegulvshits og er stadig ikoniske i dag. Deres musik var kendetegnet ved hurtige rytmer, gentagne hooks og en stærk feststemning, der gjorde dem populære på dansegulve over hele verden.

LA BOUCHE

La Bouche er en tysk-amerikansk eurodance-duo, der opnåede betydelig popularitet i 1990’erne. Deres mest ikoniske hits inkluderer sange som “Be My Lover” og “Sweet Dreams (Ola Ola E)”.

La Bouche blev kendt for deres smitsomme dansemelodier og kraftfulde vokalpræstationer, der hurtigt gjorde dem til hovedpersoner inden for eurodance-genren.

Selvom duoen ikke var aktiv i en lang årrække, lever deres musik stadig videre som et symbol på 1990’ernes dansemusikscene. La Bouche efterlod et varigt indtryk på europæisk popmusik og har fortsat en dedikeret fanbase, der værdsætter deres tidløse hits.

JACOB RISGAARD

Jacob genoptager hans DJ Karriere og kommer med et vildt DJ set.
Hans fee for at optræde donerer han til Cool United fonden.

Fakta:

Vi Elsker kan opleves i:

Rødovre, 10. august 2024, Espelunden Rødovre
Aalborg, 17. august 2024, Agri Nord Aalborg
Esbjerg, 24. august 2024, Vognsbølparken Esbjerg
Odense, 24. august 2024, Kongens Have Odense

Køb din billet her. 
Du kan også læse mere her: www.vielsker.dk